რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გამომცხვარი ორაგული

თუ თევზის მოყვარული ბრძანდებით, მაშინ ამ მარტივი რეცეპტის დახმარებით გემრიელად გაუმასპინძლდებით ოჯახს.
თუ თევზის მოყვარული ბრძანდებით, მაშინ ამ მარტივი რეცეპტის დახმარებით გემრიელად გაუმასპინძლდებით ოჯახს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   კბილი ნიორი
3   ს/კ ზეითუნის ზეთი
34   ჩ/კ გამხმარი რეჰანი
12   ჩ/კ მარილი, ან გემოვნებით
1   ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა
2   ს/კ ლიმონის წვენი
1   ს/კ ოხრახუში
2   ცალი ორაგულის ფილე
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დააქუცმაცეთ 2 კბილი ნიორი. დაჭერით იმდენი ოხრახუში, რომ გამოგივიდეთ 1 სუფრის კოვზი.

2

ჩაასხით ზეითუნის ზეთი საშუალო ზომის თასში. ჩაუმატეთ დაქუცმაცებული ნიორი და ოხრახუში. ჩაყარეთ გამხმარი რეჰანი, მარილი და შავი წიწაკა. ბოლოს ჩაასხით ახლადგამოწურული ლიმონის წვენი და ეს ყველაფერი კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.

3

მოათავსეთ ორაგულის ფილე პატარა კონტეინერში(გააცალეთ კანი თევზის მძაფრი გემოს შესამცირებლად) და მოასხით მომზადებული მარინადი. გადააფარეთ კულინარიული ცელოფანი და შედგით მაცივარში 35-45 წუთით. იმისათვის, რომ თევზი კარგად გაიჟღინთოს, ხშირ-ხშირად გადააბრუნეთ ხოლმე.

4

გააცხელეთ ღუმელი 190C გრადუსამდე (375F). დაალაგეთ თითოეული ფილე იმხელა ალუმინის ფოლგაზე, რომ ეყოს შესაფუთად. დაალაგეთ შეფუთული მარინირებული ორაგულის ფილეები საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 35-45 წუთის განმავლობაში.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
იტალიური ორცხობილები ღვინით
საქონლის ხორცის კასეროლე
ქათამი ისპანახითა და ფეტათი
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი კერძის მოსამზადებლად. ვისაც თევზეული და ორაგული გიყვართ არ გამოტოვოთ ეს რეცეპტი :)
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი კერძის მოსამზადებლად. ვისაც თევზეული და ორაგული გიყვართ არ გამოტოვოთ ეს რეცეპტი :)
ავტორი:
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
ავტორი:
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
იხილეთ  გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)
იხილეთ გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)
ავტორი: