რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შემწვარი კალმახი

იხილეთ გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)
იხილეთ  გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)

0:25:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი კალმახის ფილე
მარილი და პილპილი გემოვნებით
6   ს/კ სიმინდის ფქვილი
14   ჭიქა ფქვილი
1   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში
14   ჭიქა ზეითუნის ზეთი
1   ს/კ კარაქი
ლიმონის ნაჭრები მისართმევად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

თევზის ფილე მარილითა და პილპილით შეაზავეთ. დაბალ თასში აურიეთ სიმინდის ფქვილი, ფქვილი, დაჭრილი ოხრახუში და 1 ჩ/კ მარილი. კალმახის ფილეები მიღებულ ნაზავში კარგად ამოავლეთ.

2

ტაფაზე 2 ს/კ ზეთი გააცხელეთ და მოათავსეთ 1 ან 2 ფილე (კანის მხარე ზემოთ). 1 წუთის შემდეგ დაუმატეთ 2 ჩ/კ კარაქი. თევზი დაახლოებით 1–2 წუთის შემდეგ გადმოაბრუნეთ. წვით კანის მხარეს 1–2 წუთით. დარჩენილი ფილეებიც ამგვარად შეწვით. მიირთვით თბილი – ლიმონის ნაჭრებთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ავტორი:
თუ თევზის მოყვარული ბრძანდებით, მაშინ ამ მარტივი რეცეპტის დახმარებით გემრიელად გაუმასპინძლდებით ოჯახს.
თუ თევზის მოყვარული ბრძანდებით, მაშინ ამ მარტივი რეცეპტის დახმარებით გემრიელად გაუმასპინძლდებით ოჯახს.
ავტორი:
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
ავტორი: