რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ალადიკები თევზით

შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.
შემწვარი თევზი კარტოფილის ქერქში, ანუ თევზის ალადიკები. ნამდვილად მოგეწონებათ ეს რეცეპტი.

0:45:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

საკმაოდ ბევრი რეცეპტი არსებობს თუ როგორ მოამზადოთ თევზი კარტოფილით, მაგრამ როგორც წესი ეს რეცეპტები სრულ პორციას გულისხმობს. ამ რეცეპტით კი გამოდის უნაზესი თევზის ალადიკები, რომელიც სწრაფად და მარტივად მზადდება.

რეცეპტის ინგრედიენტები
400   გრამი თევზის ფილე
1   ჩ/კ ლიმონის წვენი
5   ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
1   კბილი ნიორი
ზეთი
პილპილი და მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

თევზის ფილე დაჭერით 1-1,5 სანტიმეტრის კუბიკებად. მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დაამატეთ ლიმონის წვენი და გაჭყლეტილი ნიორი, კარგად ამოურიეთ და დაასვენეთ.

2

კარტოფილი გაასუფთავეთ და გახეხეთ.

3

გაცხელებულ ტაფაზე ზეთი რომ აშიშხინდება მოათავსეთ კარტოფილების საშუალო ზომის გუნდები და გააბრტყელეთ ალადიკებივით. ზემოდან სადილის კოვზის მეშვეობით მოაყარეთ თევზის კუბიკები, შემდეგ ისევ კარტოფილი. ზემოდან დააწექით ბრტყელი კოვზით ერთიანი მასის მისაღებად. ტაფას დაახურეთ თავსაფარი და შეწვით საშუალო ცეცხლზე, სანამ კარტოფილის ქვედა ფენა არ დაიბრაწება.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ორაგული პომიდვრითა და პარმეზანით – მადისაღმძვრელი სადილი :)
ორაგული პომიდვრითა და პარმეზანით – მადისაღმძვრელი სადილი :)
ავტორი:
იხილეთ  გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)
იხილეთ გემრიელად შემწვარი კალმახის რეცეპტი :)
ავტორი:
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ მარიეტას შემწვარი ქაშაყის რეცეპტი, რომელიც იდეალურია ქაშაყის მარტივად და გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ეს არის შემწვარი თევზისა და კარტოფილ ფრის კლასიკური ინგლისური რეცეპტი.
ავტორი: