რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სკუმბრია პომიდვრის სოუსში

ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.

0:50:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი სკუმბრიის ფილე (350 გრ)
მარილი და პილპილი გემოვნებით
1   ჩ/კ ღვინო
2   ჩ/კ სიმინდის ფქვილი
2   ცალი დიდი პომიდორი
1   ჩ/კ დაკეპილი ნიორი
80   მლ/ლ წყალი
20   გრამი ყავისფერი შაქარი
1   ს/კ კეჩუპი
1   ჩ/კ ვორჩესტერის სოუსი
1   ჩ/კ სოიოს სოუსი
1   ს/კ წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გარეცხეთ სკუმბრია და შეამშრალეთ სამზარეულოს ხელსახოცით. ორივე მხარეს შეაზავეთ მარილითა და პილპილით, მოასხით ღვინო. ოდნავ ამოავლეთ 1 ჩ/კ სიმინდის ფქვილში.

2

ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ ზეთი. თევზი ორივე მხარეს შებრაწვამდე წვით. გადმოიტანეთ თეფშზე და დააფარეთ.

3

ტაფაზე დაასხით ზეთი და თუშეთ ნიორი. შეურიეთ პატარა ნაწილებად დაჭრილი პომიდორი და მოაყარეთ მარილი. დაუმატეთ წყალი და შაქარი. დააფარეთ, ადუღეთ შაქრის გალღობამდე და პომიდვრის დარბილებამდე. დაუმატეთ კეჩუპი და ვორჩესტერის სოუსი. ადუღეთ სოუსის განახევრებამდე. დაუმატეთ სოიოს სოუსი, 1 ჩ/კ სიმინდის ფქვილი, 1 ს/კ წყალი და ადუღეთ. სოუსი თევზს მოასხით. მიირთვით ცხელი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
ავტორი:
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ავტორი:
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
ავტორი: