რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ორაგული ნეკერჩხლის სიროფში

ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!
ეს რეცეპტი ორაგულის გემრიელად მომზადებაში დაგეხმარებათ. მოამზადეთ და გაახარეთ ორაგულის მოყვარულები!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
14   ჭიქა ნეკერჩხლის სიროფი
2   ს/კ სოიოს სოუსი
1   კბილი დაჭყლეტილი ნიორი
14   ჩ/კ მარილი
18   ჩ/კ დაფქვილი შავი წიწაკა
1   ცალი ორაგულის ფილე
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პატარა ფიალაში აურიეთ ნეკერჩხლის სიროფი, სოიოს სოუსი, ნიორი, მარილი და წიწაკა.

2

მოათავსეთ ორაგული მინის საცხობ ჭურჭელში და დაფარეთ ნეკერჩხლის სიროფის ნარევით. დაახურეთ ჭურჭელს და ასე გააჩერეთ ორაგული მაცივარში 20-30 წუთით (არ გადააჭარბოთ!), შუა პერიოდში ამოაბრუნეთ ერთხელ.

3

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200˚C-მდე.

4

მოათავსეთ ჭურჭელი წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ ორაგული 20 წუთით თავდაუფარებლად, ან სანამ ჩანგლით ადვილად დასაშლელი არ გახდება. ცხობის მეორე ვარიანტია, რომ ღუმელი 230˚C-მდე გააცხელოთ და აცხოთ ორაგული 4-6 წუთით ორივე მხრიდან. მხედველობაშია მისაღები ფილეს სისქე.

ასევე უხდება ჯინჯერი (იგივე კოჭა/იმბირი/ჯანჯაფილი)

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ეს რეცეპტი მათაც მოეწონება ვისაც თევზი არ უყვარს, რადგან პომიდვრის სოუსი თევზს განსაკუთრებით უხდება.
ავტორი:
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
ავტორი:
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
თევზი მაიონეზში უგემრიელესია. გაგვანდეთ, თუ როგორ ამზადებთ ამ კერძს თავად.
ავტორი: