თევზი პომიდვრის სოუსში
თევზი პომიდვრის სოუსში – ეს კერძი შეგიძლიათ მოამზადოთ თქვენი საყვარელი თევზით.
საშუალო ტემპერატურაზე ქვაბში მოათავსეთ შუაზე გაჭრილი პომიდორი, თხლად დაჭრილი ნიორი, მარილი და პილპილი. თუშეთ 5 წუთით, პომიდვრების დარბილებამდე.
დაუმატეთ ქათმის ბულიონი, თეთრი ღვინო, თევზის ფილეები და დაჭრილი რეჰანი. დააფარეთ და ადუღეთ 20–25 წუთით, თევზის მოხარშვამდე.
მოაყარეთ ცოტაოდენი რეჰანი და გემრიელად მიირთვით.