რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

რძის სოუსში გამომცხვარი კარტოფილი

იხილეთ და გაუზიარეთ მეგობრებს კარტოფილის გემრიელად გამოცხობის რეცეპტი.
იხილეთ და გაუზიარეთ მეგობრებს კარტოფილის გემრიელად გამოცხობის რეცეპტი.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ჭიქა დაჭრილი კარტოფილი
3   ს/კ კარაქი
3   ს/კ ფქვილი
1 12   ჭიქა რძე
1   ჩ/კ მარილი
ცოტაოდენი დაფქული წითელი წიწაკა
1   ჭიქა გახეხილი ყველი ჩედერი
12   ჭიქა გახეხილი ყველი
პაპრიკა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მცირე ზომის ქვაბში გაადნეთ კარაქი და კარგად შეურიეთ ფქვილი, ერთი წუთით დაასვენეთ. სათქვეფის დახმარებით მთლიანად შეურიეთ რძე, შეაზავეთ მარილითა და წიწაკით. დადგით ქვაბი დაბალ ტემპერატურაზე, მიიყვანეთ დუღილამდე, ერთგვაროვანი მასის მისაღებად დროდადრო ურიეთ სათქვეფით. შეამცირეთ ტემპერატურა და შეურიეთ ყველი ჩედერი.

2

გადაანაწილეთ თხლად დაჭრილი კარტოფილის ნახევარი ცხიმ მოსმულ საცხობ ჭურჭელზე. კარტოფილის ფენას მოასხით ყველის სოუსის ნახევარი. გააკეთეთ ასეთივე მეორე ფენა დარჩენილი კარტოფილისა და სოუსისგან. ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი. შეფერილობისთვის მოაპნიეთ ცოტაოდენი პაპრიკა.

3

აცხვეთ დაუფარებლად ერთი საათის განმავლობაში, 175C გრადუსზე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
ავტორი:
ამ მეტად სასარგებლო ბოსტნეულისგან მშვენიერი სადილის მომზადება ძალიან მარტივად შეგიძლიათ.
ამ მეტად სასარგებლო ბოსტნეულისგან მშვენიერი სადილის მომზადება ძალიან მარტივად შეგიძლიათ.
ავტორი:
ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.
ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.
ავტორი:
ცნობილი ტრადიციული ინდური კერძის რეცეპტი. კარი სანელებლების სიუხვით გამოირჩევა და შედეგიც გასაოცარია.
ცნობილი ტრადიციული ინდური კერძის რეცეპტი. კარი სანელებლების სიუხვით გამოირჩევა და შედეგიც გასაოცარია.
ავტორი: