რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯანი და ყაბაყი ყველით

ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.
ბოსტნეულის მარტივი და გემრიელი კერძი ყველით. შეგიძლიათ, სურვილისამებრ, გაამრავლფეროვნოთ და დაუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული.

0:50:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ზეითუნის ზეთი
250   გრამი თხლად დაჭრილი ყაბაყი
370   გრამი დაჭრილი ბადრიჯანი
1 13   ჭიქა პომიდვრის საწებელი
1   ჭიქა გახეხილი მოცარელა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ ტაფა და დაასხით ზეთი. ბადრიჯანი და ყაბაყი მრგვალ თხელ ნაჭრებად დაჭერით. წვით თითეულ მხარეს 2-2 წუთით დარბილებამდე და ოდნავ გადაბრაწვამდე. გადაიტანეთ თეფშზე. წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე.

2

ცეცხლგამძლე ჭურჭელში გადაიტანეთ ბადრიჯნის, ყაბაყის, საწებლის და ყველის მესამედი ნაწილი. გაიმეორეთ მსგავსად შემდეგი 2 ფენა.

3

აცხვეთ 5 წუთით ყველის დადნობამდე და მსუბუქად გადაბრაწვამდე. გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
1 კომენტარი

lasha88
07/05/2019
ძალიან გემრიელი გამომივიდა. თამთა შემოთავაზება მაქვს თქვენთვის, როგორ დაგიკავშირდეთ?
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.
მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.
ავტორი:
მადისაღმძვრელი კიმჩი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც ბოსტნეულისაგან მზადდება.
მადისაღმძვრელი კიმჩი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც ბოსტნეულისაგან მზადდება.
ავტორი:
მარტივი და გემრიელი სეზონური კერძის რეცეპტი სოკოს მოყვარულებისთვის!
მარტივი და გემრიელი სეზონური კერძის რეცეპტი სოკოს მოყვარულებისთვის!
ავტორი:
ბოსტნეულით გამდიდრებული შემწვარი ბრინჯის რეცეპტი.
ბოსტნეულით გამდიდრებული შემწვარი ბრინჯის რეცეპტი.
ავტორი: