რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მწვანე სუპი

არ გამოტოვოთ ვიტამინებით მდიდარი და ასევე დიეტური მწვანე სუპის რეცეპტი.
არ გამოტოვოთ ვიტამინებით მდიდარი და ასევე დიეტური მწვანე სუპის რეცეპტი.

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
2   ცალი დიდი პრასი
1   ცალი დიდი ტკბილი კარტოფილი
5   კბილი დაჭრილი ნიორი
5   ჭიქა წყალი
2   ჭიქა გარჩეული ბარდა
4   ჭიქა თოთო ისპანახი
ზღვის მარილი და პილპილი გემოვნებით
ახალი მწვანილი მოსართავად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ქვაბში მოათავსეთ ზეითუნის ზეთი და დაჭრილი პრასი მწიკვ მარილთან ერთად. თუშეთ 3 წუთით. დაუმატეთ კუბებად დაჭრილი ტკბილი კარტოფილი, ნიორი და 4 ჭიქა წყალი. აადუღეთ, შემდეგ შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე. დააფარეთ და ადუღეთ 15 წუთით, კარტოფილის მოხარშვამდე.

2

გადმოდგით გაზქურიდან. სწრაფადვე დაუმატეთ ბარდა, ისპანახი, 1 ჭიქა ცივი წყალი და კარგად და დიდხანს ურიეთ.

3

ხელის ბლენდერის დახმარებით, თქვიფეთ სუპი გლუვი მასის მიღებამდე. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. გადმოიღეთ ჯამებში და მორთეთ ახალი მწვანილით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი და გემრიელი საზაფხულო წვნიანი.
მარტივი და გემრიელი საზაფხულო წვნიანი.
ავტორი:
მარტივი საზაფხულო ბორშის რეცეპტი - გასაოცარი ფერითა და გემოთი.
მარტივი საზაფხულო ბორშის რეცეპტი - გასაოცარი ფერითა და გემოთი.
ავტორი:
გაზაფხული მჟაუნას სეზონია. მოამზადეთ მარტივად უგემრიელესი მომჟაო სუპი ამ რეცეპტის დახმარებით.
გაზაფხული მჟაუნას სეზონია. მოამზადეთ მარტივად უგემრიელესი მომჟაო სუპი ამ რეცეპტის დახმარებით.
ავტორი:
ამ საზაფხულო წვნიანის მთავარი ინგრედიენტი სიმინდია, რომელიც კერძს განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს.
ამ საზაფხულო წვნიანის მთავარი ინგრედიენტი სიმინდია, რომელიც კერძს განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს.
ავტორი: