რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის ჩაშუშული

მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან – გემრიელი ქართული კერძის, ქათმის ჩაშუშულის მოსამზადებლად.
მარტივი რეცეპტი მარიეტასგან – გემრიელი ქართული კერძის, ქათმის ჩაშუშულის მოსამზადებლად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ქათამი
5   თავი ხახვი
2   ჩ/კ ტომატ–პასტა
1   ჩ/კ უცხო და ქინძის სუნელი
მარლი, წიწაკა და პილპილი გემოვნებით
ცოცხალი ქინძი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და ჩავაწყოთ ქვაბში. შემდეგ ის გამოუშვებს წყალს და ვხარშოთ თავისსავე წყალში. ბოლოს გადავუღვაროთ წყალი და ცოტათი ქვაბშივე მოვხრაკოთ.

2

როდესაც ქათამი მოიხრაკება, დავამატოთ ბლომად ხახვი და უკვე ხახვთან ერთად ვხრაკოთ. შემდეგ ვუქნათ უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი, წიწაკა და პილპილი.

3

ორი ჩაის კოვზი ტომატ–პასტა გავხსნათ ერთ ჭიქა წყალში და დავასხათ ქათამს. თუ უფრო წვნიანი კერძი გვინდა, მაშინ ცოტა მეტი წყალი ვუყოთ.

4

ბოლოს ჩავუმატოთ მარილი და ცოცხალი ქინძი. ამოვურიოთ და კერძი მზად არის. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ქათმის საცივი ქართული კულინარიის კიდევ ერთი მარგალიტია. დაამშვენეთ სადღესასწაულო სუფრა ქართულად!
ქათმის საცივი ქართული კულინარიის კიდევ ერთი მარგალიტია. დაამშვენეთ სადღესასწაულო სუფრა ქართულად!
ავტორი:
ცხარე, სუნელებით შეზავებული ოსტრი ქართულ კულინარიაში პოპულარული კერძია.
ცხარე, სუნელებით შეზავებული ოსტრი ქართულ კულინარიაში პოპულარული კერძია.
ავტორი:
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი ქართული კერძის მოსამზადებლად!
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი ქართული კერძის მოსამზადებლად!
ავტორი:
ყველაზე მარტივი რეცეპტი გემრიელი ჩახოხბილის მოსამზადებლად.
ყველაზე მარტივი რეცეპტი გემრიელი ჩახოხბილის მოსამზადებლად.
ავტორი: