რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გერმანული კარტოფილის ბლინები

გერმანული კარტოფილის ბლინები კარტოფილის ბრაწულების მსგავსად მზადდება და მასზე გემრიელია.
გერმანული კარტოფილის ბლინები კარტოფილის ბრაწულების მსგავსად მზადდება და მასზე გემრიელია.

0:00:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი კვერცხი
2   ს/კ ფქვილი
14   ჩ/კ საცხობი ფხვნილი
12   ჩ/კ მარილი
14   ჩ/კ წიწაკა
6   ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
12   ჭიქა თხლად დაჭრილი ხახვი
14   ჭიქა მცენარეული ცხიმი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდი ზომის თასში ჩატეხეთ ორი კვერცხი; ჩაუმატეთ ფქვილი, საცხობი ფხვნილი(გამაფხვიერებელი), მარილი, წიწაკა და გათქვიფეთ.

2

თხლად დაჭერით ერთი თავი ხახვი. გათალეთ კარტოფილი, გარეცხეთ და გახეხეთ ვიწრო ზოლებად. გადაიტანეთ გახეხილი კარტოფილი სუფთა მაგიდის ტილოზე, შეუკარით პირი და გაწურეთ, რომ დაიწრიტოს წყლისგან. შემდეგ კარტოფილი ხახვთან ერთად ჩაუმატეთ კვერცხის მასას თასში და კარგად შეურიეთ.

3

დადგით დიდი ზომის ტაფა საშუალო ცეცხლზე და გააცხელეთ მცენარეული ზეთი. ზეთი რომ გაცხელდება, კოვზ-კოვზ(სუფრის) მოათავსეთ ბლინები ტაფაზე და ოდნავ გააბრტყელეთ კოვზის მსუბუქი დაწოლით. გადააბრუნეთ დაახლოებით 3 წუთში და როცა უკვე ორივე მხარე შეიწვება, გადაიტანეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რომ დაიწრიტოს ცხიმისგან. განაგრძეთ ცხობა, სანამ კარტოფილის მასა არ ამოგეწურებათ და სურვილისამებრ მიირთვით მომზადებული გერმანული კარტოფილის ბლინები არაჟანთან ერთად.

მოუხდება ქართული ტყემალიც :)

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
ავტორი:
გაგაცნობთ თურქული ეროვნული საუზმის მენემენის მარტივ და ორიგინალურ რეცეპტს.
გაგაცნობთ თურქული ეროვნული საუზმის მენემენის მარტივ და ორიგინალურ რეცეპტს.
ავტორი:
ბადრიჯნის ხვეულები ყველით – დაამშვენებს როგორც სადღესასწაულო სუფრას, ასევე ოჯახურ სადილებს :)
ბადრიჯნის ხვეულები ყველით – დაამშვენებს როგორც სადღესასწაულო სუფრას, ასევე ოჯახურ სადილებს :)
ავტორი:
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
ავტორი: