რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბროკოლის კიში

გამოაცხვეთ და კომპლიმენტები ოჯახის წევრებისგან თუ მეგობრებისგან გარანტირებული გექნებათ.
გამოაცხვეთ და კომპლიმენტები ოჯახის წევრებისგან თუ მეგობრებისგან გარანტირებული გექნებათ.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
30   გრამი კარაქი
1   თავი თხლად დაჭრილი ხახვი
2   კბილი დაჭყლეტილი ნიორი
2   ჭიქა თხლად დაჭრილი ბროკოლი
23 სმ დიამეტრის ცომი
1 12   ჭიქა გახეხილი ყველი მოცარელა
4   ცალი კარგად გათქვეფილი კვერცხი
1 12   ჭიქა რძე
1   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ შავი წიწაკა
1   ს/კ გამდნარი კარაქი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 175 C გრადუსზე.

2

დადგით ქვაბი საშუალოზე დაბალ ცეცხლზე და გაადნეთ მასში 30 გრამი კარაქი. ჩაუმატეთ თხლად დაჭრილი ხახვი, 2 წუთის შემდეგ – ნიორი ბროკოლი, და შუშეთ, სანა არ დარბილდება. დროდადრო მოურიეთ. შემდეგ გადაანაწილეთ მომზადებული ბოსტნეული ცომზე და მოაყარეთ გახეხილი ყველი.

3

შეურიეთ რძე და გათქვეფილი კვერცხი. შეაზავეთ მარილით და წიწაკით. ბოლოს შეურიეთ 1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი და მიღებული მასა ზემოდან მოასხით კიშს.

4

გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 30-დან 50 წუთამდე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.
პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.
ავტორი:
გამოუცხვეთ ეს უგემრიელესი გერმანული ბლინები საყვარელ ადამიანებს და აგრძნობინეთ მთავარი – ზრუნვა.
გამოუცხვეთ ეს უგემრიელესი გერმანული ბლინები საყვარელ ადამიანებს და აგრძნობინეთ მთავარი – ზრუნვა.
ავტორი:
მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
მარტივი კასეროლის რეცეპტი – რომელიც აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ავტორი:
მოამზადეთ კარტოფილის ხრაშუნა ნავები და დაიწყეთ დღე ენერგიულად.
მოამზადეთ კარტოფილის ხრაშუნა ნავები და დაიწყეთ დღე ენერგიულად.
ავტორი: