რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯი ღორის ხორცით

ბრინჯი ღორის ხორცით ბევრად ნოყიერი და გემრიელია. მოამზადეთ და თავად დარწმუნდით.
ბრინჯი ღორის ხორცით ბევრად ნოყიერი და გემრიელია. მოამზადეთ და თავად დარწმუნდით.

0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ს/კ მცენარეული ზეთი
3   ცალი ათქვეფილი კვერცხი
12   თავი დაჭრილი ხახვი
1   ცალი სტაფილო
225   გრამი ღორის ხორცის ფარში
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
1   ს/კ გახეხილი კოჭა
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
1   კბილი გაყინული ბარდა
4   ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
2   ს/კ სოიოს სოუსი
3   თავი მწვანე ხახვი
1   ჩ/კ სეზამის ზეთი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე გააცხელეთ 1 ს/კ მცენარეული ზეთი. დაუმატეთ კვერცხი და რამდენიმე წამით წვით, ტაფაზევე დააქუცმაცეთ. გადმოღეთ ტაფიდან.

2

ამავე ტაფაზე გააცხელეთ დარჩენილი 1 ს/კ ზეთი და მოთუშეთ ხახვი და დაჭრილი სტაფილო. ურიეთ დროდადრო ბოსტნეულის დარბილებამდე. დაუმატეთ ფარში და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ფარში კარგად მოთუშეთ და მოურიეთ. დაუმატეთ კოჭა, ნიორი, ბარდა და თუშეთ დაახლოებით 1 წუთით.

3

შეურიეთ ბრინჯი, სოიოს სოუსი, მწვანე ხახვი და სეზამის ზეთი. კარგად ამოურიეთ და გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი ბრინჯის პუდინგის რეცეპტი წლის ყველაზე პოპულარული ავტორისგან.
მარტივი ბრინჯის პუდინგის რეცეპტი წლის ყველაზე პოპულარული ავტორისგან.
ავტორი:
ფლავი ხახვითა და სოკოთი – გემრიელი სადილი 40 წუთში.
ფლავი ხახვითა და სოკოთი – გემრიელი სადილი 40 წუთში.
ავტორი:
მოუმზადეთ ეს კერძი ოჯახს და უთანხმოებები აღარ იქნება – ტკბილი ფლავი მარიეტასგან. შეაფასეთ!
მოუმზადეთ ეს კერძი ოჯახს და უთანხმოებები აღარ იქნება – ტკბილი ფლავი მარიეტასგან. შეაფასეთ!
ავტორი:
უზბეკური ფლავის მომზადება სულაც არ არის რთული. თავად სცადეთ და დააგემოვნეთ შესანიშნავი კერძი.
უზბეკური ფლავის მომზადება სულაც არ არის რთული. თავად სცადეთ და დააგემოვნეთ შესანიშნავი კერძი.
ავტორი: