ტორტილა
მსუბუქი და კარგად შეზავებული სადილი თუ ლანჩი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ.
ზეთი დიდ ტაფაზე გააცხელეთ. თუშეთ ხახვი და გახეხილი ჩილის ნახევარი 5 წუთით დარბილებამდე. შეურიეთ სუნელები და თუშეთ 1 წუთით. შემდეგ დაუმატეთ პომიდორი ჩერი, დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი და ქინძის დაჭრილი ღეროები. ათქვიფეთ კვერცხი, შეაზავეთ მარილით და მოასხით ბოსტნეულს. წვით 8–10 წუთით კვერცხის გამყარებამდე.
როცა კვერცხი გამყარდება მოაყარეთ ქინძის დაჭრილი ფოთლები და დარჩენილი ჩილი. დაჭერით და მიირთვით კიტრი–პომიდვრის სალათასთან ერთად.