რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სამარხვო პიცა


1:00:00
3 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
50   გრამი ბულგარული წითელი
50   გრამი ბულგარული მწვანე
60   გრამი სოკო
50   გრამი ზეთისხილი
500   გრამი ფქვილი
1   ჩ/კ საფუარი
1   ს/კ მარილი
2   ს/კ ზეთი
1   ჩ/კ შაქარი
300   მლ/ლ წყალი
5   ცალი პომიდორი
1   კბილი ნიორი
2   ს/კ ზეითუნის ზეთი
1   ს/კ ტომატ პასტა
1   ჩ/კ ხმელი ბაზილიკი
1   ჩ/კ როზმარინი
1   ს/კ ორეგანო
1   ჩ/კ შაქარი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი. დაამატეთ მარილი და შაქარი. ცალკე ჭურჭელში ჩაასხით წყალი. დაამატეთ საფუარი და გახსენით. დაუმატეთ ზეთი. მიღებული სითხე დაასხით ფქვილს. კარგად მოზილეთ. დაასვენეთ 30 წთ. გადაზილეთ და დაასვენეთ 15 წთ.

2

ქვაბში მოათავსეთ დაბლენდერებული პომიდორი. დაამატეთ ნიორი და კარგად მოურიეთ. დაამატეთ ხმელი ბაზილიკი, ორეგანო და როზმარინი. კარგად აურიეთ. დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და ტომატ პასტა. დაამატეთ შაქარი, მარილი და პილპილი. აადუღეთ და გადმოდგით.

3

ცომი კარგად გააბრტყელეთ. წაუსვით სოუსი. მოაყარეთ ბულგარულები, სოკო და ზეთის ხილი. გამოაცხვეთ 8-10 წთ. 180° გრადუსზე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ნამდვილი იტალიური პიცის რეცეპტი. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით ახლობლებს.
ნამდვილი იტალიური პიცის რეცეპტი. მოამზადეთ და გაუმასპინძლდით ახლობლებს.
ავტორი:
თუ ზღვის პროდუქტები გიყვართ, მაშინ ეს პიცაც მოგეწონებათ :)
თუ ზღვის პროდუქტები გიყვართ, მაშინ ეს პიცაც მოგეწონებათ :)
ავტორი:
ერთ–ერთი ცნობილი და გამორჩეულად გემრიელი პიცის რეცეპტი. მოამზადეთ თქვენი საყვარელი პიცა შინ :)
ერთ–ერთი ცნობილი და გამორჩეულად გემრიელი პიცის რეცეპტი. მოამზადეთ თქვენი საყვარელი პიცა შინ :)
ავტორი:
გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)
გიყვართ პიცა? მინიატურული პიცები უფრო სახალისოა! იხელმძღვენელეთ რეცეპტი და მოამზადეთ :)
ავტორი: