რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პელმენისა და ვარენიკის ცომი

ამ ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ პელმენი ან ვარენიკი ხორცის, ყველის, კარტოფილის ან ხილის შიგთზავსით.
ამ ცომით შეგიძლიათ მოამზადოთ პელმენი ან ვარენიკი ხორცის, ყველის, კარტოფილის ან ხილის შიგთზავსით.

0:35:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
23   ჭიქა კეფირი
1   ს/კ არაჟანი
2   ცალი დიდი კვერცხი
2   ჭიქა თბილი წყალი
1 12   ჩ/კ მარილი
7   ჭიქა ფქვილი
6   ს/კ ფქვილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

2/3 ჭიქა ნაღები, 1 ს/კ არაჟანი, 2 ჭიქა თბილი წყალი, 2 ცალი კვერცხი და 1 ½ ჩ/კ მარილი მიქსერით კარგად ათქვიფეთ.

2

დაუმატეთ 4 ჭიქა ფქვილი და მოზილეთ ცომი.

3

სათითაოდ დაუმატეთ 3 ჭიქა ფქვილი და თითოეულ დამატებაზე კარგად შეურიეთ ცომს. დარჩენილი ფქვილი თითო–თითო სუფრის კოვზით დაუმატეთ ცომს და კარად შეაზილეთ (ცომი თასის კიდეებს აღარ უნდა მიეკრას). კიდევ 5 წუთით განაგრძეთ მოზელა.

4

ცომი ფქვილ მოყრილ ზედაპირზე გადაიტანეთ და გასაბრტყელებლად გაამზადეთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ქათამი სოკოს სოუსით
ბრიუსელის კონბოსტოს პასტა
პომიდორი და ყაბაყი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბაქლავას გამოსაცხობად საჭირო თხელი ცომი.
ბაქლავას გამოსაცხობად საჭირო თხელი ცომი.
ავტორი:
სრულყოფილი პიცის ცომის მისაღებად ჯეისონ შარფის მეთოდი სცადეთ
სრულყოფილი პიცის ცომის მისაღებად ჯეისონ შარფის მეთოდი სცადეთ
ავტორი:
ღვეზელის ცომი შინ მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ და შემდეგ ახალ–ახალი გემრიელი ღვეზელების გამოსაცხობად გამოიყენოთ.
ღვეზელის ცომი შინ მარტივად შეგიძლიათ მოამზადოთ და შემდეგ ახალ–ახალი გემრიელი ღვეზელების გამოსაცხობად გამოიყენოთ.
ავტორი:
ცომის მომზადების მარტივი და უნივერსალური წესი აჭარული, მეგრული თუ იმერული ხაჭაპურის მოსამზადებლად
ცომის მომზადების მარტივი და უნივერსალური წესი აჭარული, მეგრული თუ იმერული ხაჭაპურის მოსამზადებლად
ავტორი: