რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პასტა გოგრის სიუსით


0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
300   გრამი პასტა
200   გრამი გოგრა
1   კბილი ნიორი
50   გრამი ბოსტნეულის ნახარში
12   ჩ/კ ორეგანო
გემოვნებით დაღერღილი წიწაკა
გემოვნებით მარილი
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
საჭიროებისამებრ წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პასტა მოხარშეთ მარილიან წყალში.

2

ცალკე მოხარშეთ გოგრა და გააკეთეთ გოგრის პიურე.

3

ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი და დაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი 1-2 წთ-ში დაამატეთ გოგრის პიურე კარგად მოთუშეთ დაამატეთ ბოსტნეულის ნახარში და აადუღეთ მოაყარეთ მარილი დაღერღილი წიწაკა ორეგანო გემოვმებით დაამატეთ პასტა კარგად აურიეთ.

4

თეფშზე მოაყარეთ პარმეზანი სურვილისამებრ.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი და ნოყიერი მაკარონის კერძი, ბავშვებისთვის მეტად საყვარელი მაკარონის სახეობით :)
გემრიელი და ნოყიერი მაკარონის კერძი, ბავშვებისთვის მეტად საყვარელი მაკარონის სახეობით :)
ავტორი:
გაგაცნობთ არომატულ და გემრიელ მაკარონის კერძს ბავშვებისთვის უსაყვარლესი ხაჭოთი და კვერცხით.
გაგაცნობთ არომატულ და გემრიელ მაკარონის კერძს ბავშვებისთვის უსაყვარლესი ხაჭოთი და კვერცხით.
ავტორი:
სამარხვო პასტა
სამარხვო პასტა
ავტორი:
ერთ–ერთი მარტივი და განსხვავებული სადილი, რომელიც მთელ ოჯახს პირველივე მომზადებისთანავე შეუყვარდება.
ერთ–ერთი მარტივი და განსხვავებული სადილი, რომელიც მთელ ოჯახს პირველივე მომზადებისთანავე შეუყვარდება.
ავტორი: