რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პანა კოტა

საზაფხულო გამაგრილებელი დესერტის პანა კოტას რეცეპტი ტკბილულის მოყვარულებისთვის.
საზაფხულო გამაგრილებელი დესერტის პანა კოტას რეცეპტი ტკბილულის მოყვარულებისთვის.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
150   მლ/ლ ნაღები
150   მლ/ლ იოგურტი (უარომატო)
3   ს/კ შაქარი
20   გრამი ჟელატინი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაასხით ჟელატინს მდუღარე წყალი და გააჩერეთ.

2

პატარა ზომის ქვაბში ჩაასხით ნაღები და დაუმატეთ შაქარი, დადგით ნელ ცეცხლზე. მიღებული მასა მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ, რომ შაქარი ბოლომდე გადნეს. გადმოდგით ქვაბი ქურიდან და დაუმატეთ წინასწარ მომზადებული ჟელატინი. აურიეთ კარგად და მიღებული მასა ბოლომდე გააგრილეთ.

3

ამასობაში კი იოგურტი მიქსერით ათქვიფეთ. როცა ნაღების მასა სრულად გაგრილდება, შეურიეთ ათქვეფილი იოგურტი.

4

ჩაასხით პანა კოტა ფორმებში, შედგით და დატოვეთ მაცივარში 6 საათის განმავლობაში.

5

ამ დროის გასვლის შემდეგ გადმოაბრუნეთ მზა პანა კოტა თეფშზე და ზემოდან სასურველი ხილის მურაბა ან სიროფი მოასხით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბლომანჟეს საბაზისო რეცეპტი – გემრიელი დესერტის მოსამზადებლად.
ბლომანჟეს საბაზისო რეცეპტი – გემრიელი დესერტის მოსამზადებლად.
ავტორი:
არაჟნის ჟელეს ბანანი გემრიელად ეთავსება. მოახეხეთ შოკოლადიც და ეს უკვე ნეტარებაა!
არაჟნის ჟელეს ბანანი გემრიელად ეთავსება. მოახეხეთ შოკოლადიც და ეს უკვე ნეტარებაა!
ავტორი:
მოამზადეთ ბავშვების საყვარელი სასუსნავი სახლში, ბავშვებთან ერთად და მათთან ერთად იმხიარულეთ!
მოამზადეთ ბავშვების საყვარელი სასუსნავი სახლში, ბავშვებთან ერთად და მათთან ერთად იმხიარულეთ!
ავტორი: