რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კარტოფილის სალათა გერმანულად

მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
7   ცალი კარტოფილი
1   თავი ხახვი
1   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში
4   ნაჭერი ბეკონი
ზეთი შესაწვავად
14   ჭიქა თეთრი ძმარი
2   ს/კ წყალი
3   ს/კ შაქარი, ან გემოვნებით
1   ჩ/კ მარილი
18   ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გათალეთ კარტოფილები და დაჭერით 2-2.5სმ ზომის კუბიკებად(უნდა მიიღოთ 3 ჭიქა კარტოფილის კუბიკები). ჩაყარეთ ქვაბში და დაფარეთ წყლით. დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ დუღილამდე. შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ 10 წუთის განმავლობაში, სანამ არ დარბილდება. გადაწურეთ და გადადეთ გასაცივებლად.

2

ამასობაში, გათალეთ და თხლად დაჭერით პატარა თავი ხახვი. ასევე დაჭერით იმდენი ოხრახუში, რომ 1 სუფრის კოვზი გამოგივიდეთ.

3

შეწვით ბეკონის თხელი ნაჭრები საშუალოზე მაღალ ცეცხლზე, სანამ არ შეყავისფერდება და წაუხრაშუნებს(შეწვისას გადააბრუნეთ საჭიროებისამებრ). გადაალაგეთ შემწვარი ბეკონის ნაჭრები ხელსახოცზე, რომ დაიწრიტოს. შემდეგ დაჭერით ვიწრო ღერებათ და დატოვეთ გასაცივებლად.

4

საშუალო ცეცხლზე მოშუშეთ ხახვი იმ ცხიმში, რომელშიც ბეკონი შეიწვა. ჩაუმატეთ 1/4 ჭიქა თეთრი ძმარი, 2 სუფრის კოვზი წყალი, შაქარი, მარილი და დაფქული შავი წიწაკა. შეურიეთ ეს ყველაფერი ერთმანეთს და მიიყვანეთ დუღილამდე. შემდეგ ჩაუმატეთ კარტოფილი და შეურიეთ. მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში და ბეკონის მასის ნახევარი. ურიეთ, სანამ არ გაცხელდება.

5

ბოლოს, გადაიტანეთ კარტოფილის სალათა გაშლილ ჭურჭელზე, მოაყარეთ ბეკონის მასის მეორე ნახევარი და გემრიელად მიირთვით, სანამ ცხელია.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
ავტორი:
დაუჯერებლად გემრიელი პიურე, რომელიც დაამშვენებს  ნებისმიერ სადღესასწაულო ოჯახურ სადილს.
დაუჯერებლად გემრიელი პიურე, რომელიც დაამშვენებს ნებისმიერ სადღესასწაულო ოჯახურ სადილს.
ავტორი:
ეს შესანიშნავი საუზმე ძალიან მარტივად მოსამზადებელია სახლის პირობებში.
ეს შესანიშნავი საუზმე ძალიან მარტივად მოსამზადებელია სახლის პირობებში.
ავტორი:
ეს უგემრიელესი ირლანდიური სასმელი აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ეს უგემრიელესი ირლანდიური სასმელი აუცილებლად დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ავტორი: