რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათამი პიკანტურად

პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.
პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
8   ნაჭერი ქათმის ხორცი
4   ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
2   თავი ხახვი
1   ცალი სტაფილო
2   კბილი ნიორი
2   ს/კ ცხარე წიწაკის პასტა
2   ს/კ დაფქული წითელი წიწაკა
2   ს/კ სოიოს სოუსი
2   ს/კ შაქარი
2   ს/კ სეზამის ან ზეითუნის ზეთი
2   ძირი მწვანე ხახვი
1   ს/კ ჯანჯაფილი
2   ჭიქა წყალი
2   ჩ/კ სეზამის მარცვალი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქათმის ხორცი(მკერდი, ფილე ან ბარკალი), კარტოფილი, ხახვი და სტაფილო დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად. ყველა ინგრედიენტი, გარდა მწვანე ხახვისა, ერთად მოშუშეთ ზეითუნის ზეთში ნელ ცეცხლზე, 30-40 წუთის განმავლობაში.

2

დაამატეთ მარილი და პილპილი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, სოიოს სოუსი და შუშეთ კიდევ 5 წუთის განმავლობაში.

3

ბოლოს შეაზავეთ სანელებლებითა და სეზამის მარცვლებით. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი და გემრიელი სეზონური კერძის რეცეპტი სოკოს მოყვარულებისთვის!
მარტივი და გემრიელი სეზონური კერძის რეცეპტი სოკოს მოყვარულებისთვის!
ავტორი:
ნუ მოგატყუებთ ბრიუსელის კომბოსტოს პატარა ზომა, ის ძალიან გემრიელი და სასარგებლო ბოსტნეულია.
ნუ მოგატყუებთ ბრიუსელის კომბოსტოს პატარა ზომა, ის ძალიან გემრიელი და სასარგებლო ბოსტნეულია.
ავტორი:
საოჯახო რეცეპტი, რომლის მეშვეობითაც მოხარშულ კვერცხს მეტად გემრელს გახდით ნივრისა და მაიონეზის სოუსით.
საოჯახო რეცეპტი, რომლის მეშვეობითაც მოხარშულ კვერცხს მეტად გემრელს გახდით ნივრისა და მაიონეზის სოუსით.
ავტორი:
მოსამზადებლად მარტივი, გემრიელად შეზავებული, წვნიანი და გემრიელი შემწვარი ქათამი მთელი ოჯახისათვის.
მოსამზადებლად მარტივი, გემრიელად შეზავებული, წვნიანი და გემრიელი შემწვარი ქათამი მთელი ოჯახისათვის.
ავტორი: