რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათამი შამპინიონით

გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.
გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ქათამი
200   გრამი შამპინიონი (ქამა სოკო)
100   გრამი ოხრახუში
20   გრამი ნიახური
1   ჩ/კ უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი
შავი პილპილი
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით ქათამი 4 ნაწილად. მოაცალეთ კანი, მოაყარეთ მარილი და შავი პილპილი. გააჩერეთ 5 წუთი. დაჭერით სოკო. წვრილად დაჭერით ნიახური და ოხრახუში.

2

მოათავსეთ ქათმის ნაჭრები 4 ალუმინის ქაღალდზე. მოაყარეთ დაჭრილი შამპინიონი, ნიახური, სუნელები და შეახვიეთ. იმისათვის, რომ ხორცი უფრო წვნიანი გამოვიდეს, ალუმინის ქაღალდს თხლად მოაცხეთ ზეთი ან კარაქი.

3

შედგით ალუმინის ქაღალდში შეფუთული ქათმის ხორცი ღუმელში და აცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში.

4

ღუმელიდან გამოღების შემდეგ, გადაიტანეთ შემწვარი ხორცი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ამ რეცეპტით მომზადებული ქათმის კერძი მთელი ოჯახის საყვარელი სადილი გახდება.
ამ რეცეპტით მომზადებული ქათმის კერძი მთელი ოჯახის საყვარელი სადილი გახდება.
ავტორი:
ეს მარტივი რეცეპტი ზედმეტი ინგრედიენტის გარეშე სრულყოფილი ქათმის კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ.
ეს მარტივი რეცეპტი ზედმეტი ინგრედიენტის გარეშე სრულყოფილი ქათმის კერძის მომზადებაში დაგეხმარებათ.
ავტორი:
დამიჯერეთ, ამ შაურმის გასინჯვის შემდეგ მისი გარეთ ყიდვის სურვილი გაგიქრებათ!
დამიჯერეთ, ამ შაურმის გასინჯვის შემდეგ მისი გარეთ ყიდვის სურვილი გაგიქრებათ!
ავტორი:
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი: