რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

გამომცხვარი კარტოფილის სალათა

გამომცხვარი კარტოფილის სალათა თუ ყველისა და კარტოფილის კასეროლი? მოამზადეთ და თავად გადაწყვიტეთ.
გამომცხვარი კარტოფილის სალათა თუ ყველისა და კარტოფილის კასეროლი? მოამზადეთ და თავად გადაწყვიტეთ.

0:00:00
12 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
8   ცალი დაჭრილი საშუალო კარტოფილი
225   გრამი დაჭრილი ბეკონი
450   გრამი ამერიკული მდნარი ყველი
12   თავი დაჭრილი ხახვი
1   ჭიქა მაიონეზი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
14   ჭიქა დაჭრილი შავი ზეთისხილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 165 C-ზე. წაუსვით კარაქი 22X33 სმ ზომის საცხობ ლანგარს.

2

დაჭრილი კარტოფილი დიდ ქვაბში მოათავსეთ და წყლით დაფარეთ. მიიყვანეთ დუღილამდე და ხარშეთ დარბილებამდე ისე, რომ არ ჩაიშალოს, დაახლოებით 10 წუთით. გადაწურეთ და გადადგით.

3

ამასობაში, დიდ და ღრმა ტაფაზე მოათავსეთ ბეკონი. წვით საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე, თანაბრად დაბრაწვამდე. გადმოიტანეთ ქაღალდის პირსახოცზე და დააწდეთ.

4

დიდ თასში, შეურიეთ კარტოფილი, დაჭრილი ან გახეხილი მდნარი ყველი, ხახვი, მაიონეზი, მარილი და პილპილი. კოვზით გადაიტანეთ წინასწარ გამზადებულ ლანგარზე. ზემოდან დაქუცმაცებული ბეკონი და ზეთისხილი მოაყარეთ.

5

აცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 1 საათით, სანამ გადაიბრაწება.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ სოკოს უგემრიელეს რეცეპტს რომელიც ნებისმიერ სუფრას და დღესასწაულს უხდება.
გთავაზობთ სოკოს უგემრიელეს რეცეპტს რომელიც ნებისმიერ სუფრას და დღესასწაულს უხდება.
ავტორი:
გემრიელი სადილი მთელი ოჯახისათვის!
გემრიელი სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი: