რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბადრიჯნის თბილი სალათა

გემრიელი სადილი მთელი ოჯახისათვის!
გემრიელი სადილი მთელი ოჯახისათვის!

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი დიდი ბადრიჯანი
20   მლ/ლ ზეითუნის ზეთი
ზღვის მარილი
3   ცალი დიდი დაჭრილი პომიდორი
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
2   ჩ/კ დაფქული პაპრიკა
12   ჩ/კ დაფქული ძირა
1   ცალი პატარა წითელი ჩილი
1   ს/კ ყავისფერი შაქარი
1   ჩ/კ მარილი
20   მლ/ლ ლიმონის წვენი
20   მლ/ლ წითელი ღვინის ძმარი
პილპილი
3   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში
3   ს/კ დაჭრილი ქინძი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე.

2

ალაგ–ალაგ ზოლებად ჩამოათალეთ კანი ბადრიჯანს და დაჭერით 1 სმ სისქის ნაჭრებად.

3

ნაჭრების ორივე მხარეზე ფუნჯით წაუსვით ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ საცხობ ლანგარზე. ზემოდან მოაყარეთ ზღვის მარილი. აცხვეთ 30 წუთით.

4

გამოიღეთ ღუმელიდან. თუ ბადრიჯანი ცოტათი გამომშრალი მოგეჩვენებათ მოასხურეთ წყალი. გააცივეთ 5 წუთით, შემდეგ დაჭერით 1 სმ ზომის კუბიკებად და გადადგით.

5

საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე ტაფაზე გაააცხელეთ ზეითუნის ზეთი. დაუმატეთ პომიდორი, ნიორი, სანელებლები, დაჭრილი და თესლგაცლილი ჩილი, შაქარი და მარილი.

6

თუშეთ 10 წუთით. გადმოდგით გაზქურიდან და დაუმატეთ ლიმონის წვენი, ძმარი და შავი პილპილი.

7

დაუმატეთ გადადებული ბადრიჯანი და შეურიეთ მწვანილები.

8

მიირთვით თბილი, ან ოთახის ტემპერატურაზე.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ქათამი სოკოს სოუსით
ბრიუსელის კონბოსტოს პასტა
პომიდორი და ყაბაყი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გთავაზობთ სოკოს უგემრიელეს რეცეპტს რომელიც ნებისმიერ სუფრას და დღესასწაულს უხდება.
გთავაზობთ სოკოს უგემრიელეს რეცეპტს რომელიც ნებისმიერ სუფრას და დღესასწაულს უხდება.
ავტორი:
გამომცხვარი კარტოფილის სალათა თუ ყველისა და კარტოფილის კასეროლი? მოამზადეთ და თავად გადაწყვიტეთ.
გამომცხვარი კარტოფილის სალათა თუ ყველისა და კარტოფილის კასეროლი? მოამზადეთ და თავად გადაწყვიტეთ.
ავტორი: