რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯი საქონლის ხორცით

ბრინჯისა და საქონლის ხორცის კომბინაცია გემრიელი სადილისათვის :)
ბრინჯისა და საქონლის ხორცის კომბინაცია გემრიელი სადილისათვის :)

0:25:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
450   გრამი საქონლის ხორცი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
1   ს/კ სიმინდის ფქვილი
ზეითუნი ზეთი
2   ცალი ათქვეფილი კვერცხი
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
1   ჩ/კ გახეხილი კოჭა
1   თავი დაჭრილი ხახვი
1   ჭიქა ბარდა
3   ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
3   ს/კ სოიოს სოუსი
1   ჩ/კ თეთრი ძმარი
1   ჩ/კ სეზამის ზეთი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ხორცი გარეცხეთ და გაამშრალეთ. დაჭერით პატარა ნაჭრებად. მოათავსეთ საშუალო თასში და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. მოაყარეთ სიმინდის ფქვილი და კარგად ამოურიეთ.

2

დიდ ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. ხორცი ყველა მხრიდან თანაბრად დაბრაწეთ, თითოეულ მხარეს დაახლოებით 2–2 წუთით წვით. შემწვარი ხორცი თეფშზე გადაიტანეთ.

3

ამავე ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე ზეთში 2–3 წუთით მოთუშეთ ხახვი, კოჭა და ნიორი. დაუმატეთ მოხარშული ბრინჯი და 2–3 წუთით თუშეთ. შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხი და კარგად ამოურიეთ. დაუმატეთ შემწვარი ხორცი, სოიოს სოუსი, ძმარი, სეზამის ზეთი და ბარდა. კერძი მზადაა. მიირთვით მომზადებისთანავე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თუ საქონლის ხორცის მოყვარული ხართ, შრომა ნამდვილად ღირს იმ შედეგად, რაც წინ გელით!
თუ საქონლის ხორცის მოყვარული ხართ, შრომა ნამდვილად ღირს იმ შედეგად, რაც წინ გელით!
ავტორი:
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
ავტორი:
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
ავტორი:
გამოაცხვეთ ხორციანი ბლინები თავად, ამ რეცეპტით გემრიელი გამოგივათ.
გამოაცხვეთ ხორციანი ბლინები თავად, ამ რეცეპტით გემრიელი გამოგივათ.
ავტორი: