რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბულგოგი

ბულგოგი ერთ-ერთი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც უმეტესად საქონლის ხორცისგან გრილზე მზადდება.
ბულგოგი ერთ-ერთი პოპულარული კორეული კერძია, რომელიც უმეტესად საქონლის ხორცისგან გრილზე მზადდება.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
500   გრამი ღორის ან ძროხის ფილე
1   ცალი სტაფილო
3   ს/კ სოიოს სოუსი
1   ს/კ სეზამის ზეთი
1   ს/კ სეზამის მარცვალი
1   კბილი ნიორი
1   ჩ/კ შაქარი
12   ჩ/კ მარილი
12   ჩ/კ შავი პილპილი
2   ძირი მწვანე ხახვი
12   თავი ხახვი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ თასში ერთმანეთს შეურიეთ სოიოს სოუსი, სეზამის მარცვლები, სეზამის ზეთი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, შაქარი, მარილი და შავი პილპილი. იმავე თასში მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ფილე, სტაფილო და დაჭრილი ხახვი. თასს თავზე დაახურეთ თავსახური და კარგად შეანჯღრიეთ. შედგით მაცივარში 2-3 საათით (უმჯობესია მთელი ღამით დატოვოთ).

2

გააცხელეთ გრილი. ამოიღეთ თასიდან ყველა ინგრედიენტი და დააწყვეთ ალუმინის დიდ ფურცელზე. მოასხით თავისივე წვენი და შეახვიეთ. დადეთ გაცხელებულ გრილზე და შეწვით 12-20 წუთის განმავლობაში.

3

გადმოიღეთ თეფშზე წვენითურთ და მორთეთ ბულგარული წიწაკის ნაჭრებით. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი ხორცის კატლეტის მოსამზადებლად.
იხილეთ მარიეტას რეცეპტი ხორცის კატლეტის მოსამზადებლად.
ავტორი:
გამოაცხვეთ ხორციანი ბლინები თავად, ამ რეცეპტით გემრიელი გამოგივათ.
გამოაცხვეთ ხორციანი ბლინები თავად, ამ რეცეპტით გემრიელი გამოგივათ.
ავტორი:
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
საბაზისო ინგრედიენტები, სწრაფი მომზადების წესი და დიდებული გემო – ეს კერძი ნამდვილად კლასიკაა!
ავტორი:
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
გუფთის ეს რეცეპტი მართლაც რომ საუკეთესოა. თავად სცადეთ და დარწმუნდით :)
ავტორი: