რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
როგორ გავაპრიალოთ მიმწვარი ჭურჭელი
ავტორი: tamta

გაეცანით რჩევას და დახარჯეთ ბევრად ნაკლები დრო და ძალისხმევა მიმწვარი ჭურჭლის გასაპრიალებლად.

 

დაგვჭირდება:

1 ჭიქა ძმარი
2 ს/კ სოდა
1 ჭიქა წყალი (რაოდენობა დამოკიდებულია ჭურჭლის ზომაზე)
სახეხი

1
ნაწილი
ჩაასხით წყალი

ჭურჭლის ძირში ჩაასხით 1 ჭიქა წყალი (რაოდენობა დამოკიდებულია ჭურჭლის ზომაზე).

2
ნაწილი
დაუმატეთ ძმარი

დაუმატეთ 1 ჭიქა ძმარი.

3
ნაწილი
აადუღეთ

მიმწვარი ჭურჭელი გაზქურაზე მოათავსეთ და აადუღეთ.

4
ნაწილი
დაუმატეთ სოდა

გადმოდგით გაზქურიდან და დაუმატეთ სოდა. ნაზავი აქაფდება.

5
ნაწილი
გახეხეთ

სახეხით ჩვეულებრივ გაწმინდეთ. საჭიროებისამებრ, სოდა კიდევ დაუმატეთ.

6
ნაწილი
გაწმინდეთ ცალკეული დეტალები

თუ რომელიმე ადგილი სახეხით კარგად არ გაიწმინდა, ამ ადგილას სოდა და რამდენიმე წვეთი წყალი მოათავსეთ. გააჩერეთ ცოტა ხნით და შემდეგ გაწმინდეთ.

7
ნაწილი
საქმე შესრულებულია

მიმწვარი ჭურჭელი იდეალურადაა გაპრიალებული ზედმეტი დროისა და ძალისხმევის გარეშე :)

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
იხილეთ მანგოს კუბიკებად დაჭრის მარტივი მეთოდი.
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ამოვიყვანოთ ყველი სახლის პირობებში და როგორ მოვამზადოთ ნადუღი. უმარტივესი რეცეპტი.
გააკეთეთ ბადაგი შინ მარტივად და მოამზადეთ გემრიელი ტკბილეულები :)