რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
როგორ დავჭრათ მანგო კუბიკებად
ავტორი: tamta

დაჭერით მანგო კუბიკებად მარტივი და ნაცადი მეთოდის მიხედვით.

1
ნაწილი
მოათავსეთ საჭრელ დაფაზე

მანგო ხელში ისე დაიჭირეთ, რომ ყუნწის მხარე ქვემოთ მოაქცეს.

2
ნაწილი
ჩამოჭერით ცალი გვერდი

ბასრი დანით ჩამოჭერით მანგოს ცალი მხარე (მანგოს შუაგულში ოვალური ფორმის კურკა აქვს, ასე რომ გვერდითა მხარე უნდა ჩამოაჭრათ).

3
ნაწილი
მეორე გვერდის ჯერია :)

ჩამოჭერით მეორე მხარეც.

4
ნაწილი
მიიღებთ 3 ნაჭერს

მიიღებთ სამ ნაჭერს: ორ თანაბარი ზომის გვერდითა ნაჭერს და შუა, კურკიან ნაწილს.

5
ნაწილი
დაჭერით რბილობი

მანგოს გვერდითა ნაჭრები ბასრი დანით მართობულად ისე დაჭერით, როგორც სურათზეა ნაჩვენები. გაჭერით მხოლოდ რბილობი და არა კანი.

6
ნაწილი
გადახსენით

გადახსენით მანგოს ნაჭრები, რათა რბილობი ზემოთ ამოიწიოს, მიიღებთ „მანგოს ზღარბს“ :)

7
ნაწილი
მოაჭერით რბილობი

რბილობი კანს  დანით ნელ–ნელა მოაჭერით.

 

მანგოს კურკიანი ნაწილი საჭრელ დაფაზე მოათავსეთ. ამოაჭერით კურკა და გათალეთ კანი. დაჭერით კუბიკებად.

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
რამდენიმე ეფექტური მეთოდი ხახვის უცრემლოდ დასაჭრელად.
მოხარშული კარტოფილის სწრაფად და მარტივად გაფცქვნის მეთოდი.
როგორ დავჭრათ ანანასი მარტივად და ლამაზად.
იხილეთ გოგრის დაჭრის მარტივი მეთოდი.