რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
როგორ გავტეხოთ ქოქოსი
ავტორი: tamta

გატეხეთ ქოქოსი მარტივად და გამოიყენეთ სხვადასხვა რეცეპტების გასაგემრიელებლად :)

1
ნაწილი
ქოქოსი დანით გახვრიტეთ

შეამოწმეთ ქოქოსის სამი „თვალი“ დანით ან რკინის შამფურით და რომელიც ყველაზე რბილი აღმოჩნდება 2 სმ სიღრმეზე გახვრიტეთ.

2
ნაწილი
გადმოწურეთ წყალი

გადმოწურეთ ქოქოსიდან წყალი. შეანჯღრიეთ, რომ სითხე მთლიანად გადმოვიდეს. (დაახლოებით ½ ჭიქა).

3
ნაწილი
ნაჭუჭი ჩაქუჩით გაბზარეთ

ქოქოსი ჭურჭლის ტილოთი ხელში დაიჭირეთ და შუაგულში ჩაქუჩი ურტყით, თან ხელში ატრიალეთ, სანამ ნაჭუჭი შუაზე არ გაიბზარება.

4
ნაწილი
მოათავსეთ საჭრელ დაფაზე

გახლიჩეთ ქოქოსი. გახსნილი ბოლოთი საჭრელ დაფაზე მოათავსეთ. დაარტყით ჩაქუჩი, რომ ქოქოსი ნაჭუჭს მოშორდეს.

5
ნაწილი
დანით მოაშორეთ ნაჭუჭს

თეთრი ნაწილი ნაჭუჭს დანით მოაშორეთ.

6
ნაწილი
მოათალეთ კანი

თეთრ ნაწილს თხელი ყავისფერი კანი დანით ან ბოსტნეულის სათლელით მოათალეთ.

ბეჭდვა
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
ბულგარული წიწაკის მარტივად დასაჭრელად თვალი გადაავლეთ ამ რჩევას :)
მოხარშული კარტოფილის სწრაფად და მარტივად გაფცქვნის მეთოდი.
გააპრიალეთ მიმწვარი ჭურჭელი ზედმეტი დროისა და ძალისხმევის გარეშე :)
ფორთოხლის გაფცქვნის მარტივი მეთოდი.