რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათა

ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.

0:20:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   თავი ყვავილოვანი კომბოსტო
3   ს/კ მარილიანი კარაქი
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
6   ს/კ გახეხილი პარმეზანი
მარილი და პილპილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ყვავილოვანი კომბოსტო დაჭერით და ისე დააბლენდერეთ, რომ ბრინჯის ზომის ნაწილები მიიღოთ. (ასევე შეგიძიათ, რომ ძალიან წვრილად გახეხოთ).

2

გაზქურაზე პატარა ქვაბში მოათავსეთ კარაქი და დაკეპილი ნიორი. წამოადუღეთ და თუშეთ 2–3 წუთით, თან ხშირ–ხშირად მოურიეთ. ფრთხილად იყავით, რომ ნიორი არ დაიწვას.

3

საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე მოათავსეთ ყვავილოვანი კომბოსტოს „ბრინჯი“. მოასხით კარაქის ნაზავი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. კარგად ამოურიეთ და თუშეთ კომბოსტოს დარბილებამდე. შეაზავეთ მარილითა და პიპილით. თუშვისას დროდადრო ამოურიეთ. მიირთვით თბილი. სურვილისამებრ, მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბადრიჯანი ბულგარულით – ინგრედიენტების გემოვნებისამებრ განსაზღვრის საშუალებას გაძლევთ ^_^
ბადრიჯანი ბულგარულით – ინგრედიენტების გემოვნებისამებრ განსაზღვრის საშუალებას გაძლევთ ^_^
ავტორი:
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
ავტორი:
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ღუმელში შემწვარი ბოსტნეული ძალიან გემრიელია. შეგიძლიათ, გაამრავალფეროვნოთ თქვენი საყვარელი ბოსტნეულით.
ავტორი:
მარტივად მოსამზადებელი არომატული შემწვარი კარტოფილი.
მარტივად მოსამზადებელი არომატული შემწვარი კარტოფილი.
ავტორი: