რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათა

მარტივი რეცეპტი გემრიელი და სასარგებლო ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათის მოსამზადებლად.
მარტივი რეცეპტი გემრიელი და სასარგებლო ყვავილოვანი კომბოსტოს სალათის მოსამზადებლად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   თავი საშუალო ყვავილოვანი კომბოსტო
3   ცალი ბულგარული წიწაკა
1   კონა სალათის ფურცლები
1   თავი საშუალო ხახვი
1   კონა ოხრახუში
ლიმონი
ზეითუნის ზეთი
პილპილი და მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ყვავილოვანი კომბოსტო პატარ-პატარა ნაჭრებად გავაცალკევოთ და გამზადებულ მდუღარე წყალში ჩავყაროთ. წამოვადუღოთ 2 წუთით. შემდეგ გადავწუროთ, სანამ კარგად არ დაიწურება.

2

ამასობაში დავჭრათ ჩვენი ლამაზი სხვადასხვა ფერის ბულგარულები. მე მაგალითად ვიყენებ წითელს, მწვანეს და ყვითელ ბულგარულს, თან სალათსაც ალამაზებს.

3

შემდეგ დავჭრათ ხახვი, მწვანილი, სალათის ფურცლები და მოვაყაროთ გაწურული, გამზადებული კომბოსტო. გემოვნებით მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. მოვასხუროთ დაახლოებით პატარა ან ნახევარი ლიმონის წვენი. მოვასხათ ზეითუნის ზეთი, თქვენ რამდენიც გნებავთ. ეს ყველაფერი ერთმანეთში კარგად ავურიოთ და სალათიც მზადაა. იმედია მოგეწონებათ. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ავტორი:
მარტივად მოსამზადებელი, მრავალფეროვანი არომატული სალათა.
მარტივად მოსამზადებელი, მრავალფეროვანი არომატული სალათა.
ავტორი:
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ავტორი: