რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სვანური მარილი

სვანური მარილის მომზადების წესი.
სვანური მარილის მომზადების წესი.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   კგ. მარილი
500   გრამი ნიორი
1   ჩ/კ დაღერღილი წითელი წიწაკა
1   ჩ/ჭ უცხო სუნელი
ჭიქა ყვითელი ყვავილი
1   ჩ/ჭ ხმელი ქინძი
1   ჩ/ჭ სვანური ქონდარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭყლიტეთ ნიორი და შეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი. სულ ეს არის!

გამოიყენეთ ქვამარილი.

შეგიძლიათ მასა საკეპ მანქანაშიც გაატაროთ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ავტორი:
ამ მარტივი კულინარიული რეცეპტით უგემრიელესი ქართული კერძის მომზადებას ისწავლით :)
ამ მარტივი კულინარიული რეცეპტით უგემრიელესი ქართული კერძის მომზადებას ისწავლით :)
ავტორი:
ერთ–ერთი გამორჩეული ქართული კერძი, რომელიც ძირითადად გავრცელებულია აღმოსავლეთ საქართველოს მთებში.
ერთ–ერთი გამორჩეული ქართული კერძი, რომელიც ძირითადად გავრცელებულია აღმოსავლეთ საქართველოს მთებში.
ავტორი:
იხილეთ ტოლმის ერთ–ერთი უგემრიელესი სახეობა. ბულგარული წიწაკა მას კიდევ უფრო გემრიელს ხდის.
იხილეთ ტოლმის ერთ–ერთი უგემრიელესი სახეობა. ბულგარული წიწაკა მას კიდევ უფრო გემრიელს ხდის.
ავტორი: