რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათი მიმოზა

ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)
ეს ის სალათია, რომელიც ნამდვილად დაამშვენებს სადღესასწაულო სუფრებს. მისი სახელი კი, რა თქმა უნდა, გაზაფხულის ყვავილი მიმოზასგან მოდის :)

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი კარტოფილი
1   ცალი დიდი სტაფილო
4   ცალი კვერცხი
250   გრამი ორაგულის კონსერვი
1   თავი პატარა ხახვი
200   გრამი მაიონეზი
კამა მოსართავად
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კარტოფილი და სტაფილო გარეცხეთ (არ გათალოთ) და ქვაბში მოხარშეთ. გააცივეთ, გაფრცქვენით და შედეგ სხვადასხვა თასებში ცალ–ცალკე წვრილად გახეხეთ.

2

მოხარშეთ კვერცხები, გააგრილეთ და დააცალკევეთ ცილა და გული. ცალ–ცალკე გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით.

3

პატარა თასში მოათავსეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფარეთ ცხელი წყლით და გააჩერეთ 10 წუთით. შემდეგ წყალი გადაწურეთ.

4

გადაწურეთ თევზის კონსერვი და ჩანგლით დააქუცმაცეთ და დასრისეთ.

5

სასალათე თასის ძირში მოათასვეთ გახეხილი კარტოფილი. გადაუსვით მაიონეზი.

6

შემდეგი ფენა თევზისაა, მოაყარეთ თევზის ფენას დაჭრილი ხახვი და ისევ მაიონეზი გადაუსვით.

7

მოაყარეთ კვერცხის ცილა და კვლავ მაიონეზი გადაუსვით.

8

შემდეგი ფენა გახეხილი სტაფილო უნდა იყოს და ამ ფენასაც მაიონეზი გადაუსვით.

9

მოაყარეთ კვერცხის გული. ეს ბოლო ფენაა.

10

სალათას შეგიძლიათ დაჭრილი კამა მოაყაროთ ან მორთოთ თქვენი სურვილისამებრ.

11

სალათის შენახვა მაცივარში 2–3 დღემდე შეგიძლიათ.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
უგემრიელესი ბოსტნეულის სალათა შუბა დიდი პოპულარობით სარგებლობს ქართველ გურმანთა რიგებში.
ავტორი:
ჯანსაღი და გემრიელი ვინეგრეტის სალათის რეცეპტი რუსეთიდან.
ჯანსაღი და გემრიელი ვინეგრეტის სალათის რეცეპტი რუსეთიდან.
ავტორი:
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
არ გამოტოვოთ ცეზარის კიდევ ერთი გემრიელი რეცეპტი :)
ავტორი:
ვინეგრეტის რეცეპტი ბოსტნეულით და მჟავე კომბოსტოთი ძალიან მარტივია, მაგრამ
არა მოსაწყენი.
ვინეგრეტის რეცეპტი ბოსტნეულით და მჟავე კომბოსტოთი ძალიან მარტივია, მაგრამ არა მოსაწყენი.
ავტორი: