რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათა პანცანელა

ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.
ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
320   გრამი თეთრი პური
პამიდორი
2   ცალი წიწაკა
1   თავი ხახვი
ოხრახუში
ბაზილიკი
2   კბილი ნიორი
130   მლ/ლ წყალი
120   მლ/ლ ზეითუნის ზეთი
შავი პილპილი
90   მლ/ლ ძმარი ბალზამიკო
კაპარი
მარილი
დაფნის ფოთოლი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით პური თანაბარი ზომის ჩხირებად და ოდნავ გაახმეთ. 4 ს/კ ძმარსა და 130 მლ. წყალს დაამატეთ დამტვრეული დაფნის ფოთოლი და აადუღეთ. გააცივეთ მიღებული ნაზავი და მოასხით პურის ჩხირებზე. დატოვეთ 25-30 წუთით.

2

გაასუფთავეთ კანისგან 320 გრ. პომიდორი, გამოაცალეთ თესლი და რბილობი დაჭერით რგოლებად. აიღეთ წითელი და ყვითელი ბულგარული წიწაკა, გაასუფთავეთ და ისიც დაჭერით საშუალო ზომის კუბებად. ასევე, უნდა დაიჭრას ხახვი ნახევარწრეებად, 3 ღერი ოხრახუში, დაამატეთ 2 ს/კ კაპარი და აურიეთ ბოსტნეულში.

3

გაწურეთ პური და დააჭერით მომცრო ნაწილებად. დაჭრილ ნიორს უნდა მოასხათ ზეითუნის ზეთი, დაამატოთ დაჭრილი ოხრახუში, ცოტაოდენი ძმარი, მარილი და პილპილი გემოვნებით. მიღებული სოუსი მოასხით პურზე და მოათავსეთ მაცივარში 60 წუთის განმავლობაში. სალათი მზადაა! მიირთვით უგემრიელესი სალათი ოხრახუშითა და ბაზილიკით.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ქათამი სოკოს სოუსით
ბრიუსელის კონბოსტოს პასტა
პომიდორი და ყაბაყი
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
რესტორანი “პური და ღვინო“ განვითარების ახალ ეტაპზე გადავიდა
რესტორანი “პური და ღვინო“ ოდესღაც მხოლოდ იდეას წარმოადგენდა. კონცეფციის ასეთი სახით ჩამოსაყალიბებლად უამრავი საფეხურის გავლა გახდა საჭირო. ამ ეტაპების წარმატებით დაძლევას თან მოყვა რესტორნის წარმატებაც.
თარიღი: 02/03/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ბოსტნეულის მოყვარულებს მოეწონებათ ეს სალათი. განსაკუთრებით მარხვის დროს.
ავტორი:
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი მეთოდი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოსამზადებლად.
ავტორი:
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
შავი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლების სალათა ძალიან ფერადი და გემრიელი სალათაა არომატული ლაიმის საკმაზით!
ავტორი:
ეს მარტივი რეცეპტი იდეალური არჩევანია მათთვის, ვინც ჯანსაღი და გემრიელი სალათის მომზადება გადაწყვიტა მცირე დროში.
ეს მარტივი რეცეპტი იდეალური არჩევანია მათთვის, ვინც ჯანსაღი და გემრიელი სალათის მომზადება გადაწყვიტა მცირე დროში.
ავტორი: