რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სალათა პანცანელა

ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.
ეს სალათი დიდი თქვენი სუფრის ხშირი გახდება სტუმარი, რადგანაც დაიმსახურებს თქვენი ოჯახის სიყვარულს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
320   გრამი თეთრი პური
პამიდორი
2   ცალი წიწაკა
1   თავი ხახვი
ოხრახუში
ბაზილიკი
2   კბილი ნიორი
130   მლ/ლ წყალი
120   მლ/ლ ზეითუნის ზეთი
შავი პილპილი
90   მლ/ლ ძმარი ბალზამიკო
კაპარი
მარილი
დაფნის ფოთოლი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დაჭერით პური თანაბარი ზომის ჩხირებად და ოდნავ გაახმეთ. 4 ს/კ ძმარსა და 130 მლ. წყალს დაამატეთ დამტვრეული დაფნის ფოთოლი და აადუღეთ. გააცივეთ მიღებული ნაზავი და მოასხით პურის ჩხირებზე. დატოვეთ 25-30 წუთით.

2

გაასუფთავეთ კანისგან 320 გრ. პომიდორი, გამოაცალეთ თესლი და რბილობი დაჭერით რგოლებად. აიღეთ წითელი და ყვითელი ბულგარული წიწაკა, გაასუფთავეთ და ისიც დაჭერით საშუალო ზომის კუბებად. ასევე, უნდა დაიჭრას ხახვი ნახევარწრეებად, 3 ღერი ოხრახუში, დაამატეთ 2 ს/კ კაპარი და აურიეთ ბოსტნეულში.

3

გაწურეთ პური და დააჭერით მომცრო ნაწილებად. დაჭრილ ნიორს უნდა მოასხათ ზეითუნის ზეთი, დაამატოთ დაჭრილი ოხრახუში, ცოტაოდენი ძმარი, მარილი და პილპილი გემოვნებით. მიღებული სოუსი მოასხით პურზე და მოათავსეთ მაცივარში 60 წუთის განმავლობაში. სალათი მზადაა! მიირთვით უგემრიელესი სალათი ოხრახუშითა და ბაზილიკით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
საზაფხულო მსუბუქი და არომატული სალათა, ახალი პომიდვრითა და ყველი მოცარელათი.
ავტორი:
ეს გახლავთ კომბოსტოსა და სტაფილოს სალათის კლასიკური რეცეპტი მაიონეზით. გემრიელად მიირთვით!
ეს გახლავთ კომბოსტოსა და სტაფილოს სალათის კლასიკური რეცეპტი მაიონეზით. გემრიელად მიირთვით!
ავტორი:
მარტივად მოსამზადებელი არომატული შემწვარი კარტოფილი.
მარტივად მოსამზადებელი არომატული შემწვარი კარტოფილი.
ავტორი:
სასარგებლო ნივთიერებებით გაჯერებული ბროკოლის გემრიელი საზაფხულო სალათა  ძალიან მცირე დროში!
სასარგებლო ნივთიერებებით გაჯერებული ბროკოლის გემრიელი საზაფხულო სალათა ძალიან მცირე დროში!
ავტორი: