რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პური ნივრითა და ყველით

ისეთი სახალისო და ისეთი გემრიელია, რომ გირჩევთ აუცილებლად მოამზადოთ :)
ისეთი სახალისო და ისეთი გემრიელია, რომ გირჩევთ აუცილებლად მოამზადოთ :)

0:40:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი პური
12   ჭიქა კარაქი
4   კბილი დაკეპილი ნიორი
2   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში
2   ს/კ გახეხილი პარმეზანი
60   გრამი დაჭრილი მოცარელა
60   გრამი დაჭრილი ჩედარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 190 C-ზე. პური დაკბილული დანით ჯვარედინად დაჭერით, მაგრამ ფრთხილად იყავით, რომ პურის ძირი არ გაიჭრას.

2

პატარა ქვაბში გაადნეთ კარაქი. შეურიეთ დაკეპილი ნიორი, დაჭრილი ოხრახუში და გახეხილი პარმეზანი. პურს კარაქის ნაზავი გაჭრილ ადგილებში თანაბრად წაუსვით.

3

პატარა ნაწილებად დაჭრილი ყველი პურის თითოეულ გაჭრილ ადგილში მოათავსეთ. პურს ალუმინის ფოლგა შემოახვიეთ და აცხვეთ 15 წუთით. შემოხსენით ფოლგა და აცხვეთ კიდევ 10–15 წუთით მანამ, სანამ ზედაპირი ხრაშუნა არ გახდება. მიირთვით მომზადებისთანავე.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
არ გიყვართ სტაფილო? ეს რეცეპტი შეგაყვარებთ მას! შეუხამეთ საყვარელი ინგრედიენტები და ისიამოვნეთ!
ავტორი:
გამომცხვარი გოგრა არომატული და გამორჩეულად გემრიელია– გოგრის მოყვარულებო არ გამოტოვოთ :)
გამომცხვარი გოგრა არომატული და გამორჩეულად გემრიელია– გოგრის მოყვარულებო არ გამოტოვოთ :)
ავტორი:
ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!
ამ მარტივ რეცეპტში, ჩიფსების მომზადების განსხავებულ მეთოდს ისწავლით!
ავტორი:
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
მარტივი და გემრიელი აპეტაიზერი, რომელის მომზადებაც საოჯახო პიკნიკებისთვისაც შეგიძლიათ.
ავტორი: