რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ნამცხვარი შუ

შუ კრემით – ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ნამცხვარია. მორთეთ გამდნარი შოკოლადით ან მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
შუ კრემით – ერთ–ერთი ყველაზე გემრიელი ნამცხვარია. მორთეთ გამდნარი შოკოლადით ან მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

1:30:00
10 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
12   ჭიქა შაქარი
5   ს/კ ფქვილი
მწიკვი მარილი
2   ჭიქა რძე
2   ცალი კვერცხის გული
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
12   ჭიქა მარგარინი
1   ჭიქა წყალი
1   ჭიქა ფქვილი
4   ცალი კვერცხი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კრემის მომზადება: პატარა ქვაბში მოათავსეთ ½ ჭიქა შაქარი, 5 ს/კ ფქვილი და მწიკვი მარილი. თანდათანობით შეურიეთ რძე და ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. აადუღეთ საშუალო ტემპერატურაზე და თან მუდმივად ურიეთ. ადუღეთ 1 წუთით, შემდეგ ცხელი მასის მცირე ნაწილი ორ ცალ ათქვეფილ კვერცხის გულს მოასხით და აურიეთ. მიღებული მასა ქვაბში ჩააბრუნეთ, მოურიეთ და აადუღეთ. გადმოდგით გაზქურიდან და დაუმატეთ ვანილი. დააფარეთ და გააგრილეთ მაცივარში.

2

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 230 C-ზე.

3

ცომის გასაკეთებლად: საშუალო ქვაბში მოათავსეთ მარგარინი და წყალი და აადუღეთ. დაუმატეთ 1 ჭიქა ფქვილი და მწიკვი მარილი. ურიეთ მუდმივად. გადმოდგით გაზქურიდან და სათითაოდ დაუმატეთ კვერცხები. თითოეული დამატების შემდეგ კარგად მოურიეთ. მიღებული მასა საკონდიტრო კრემის ტომარაში მოათავსეთ და საცხობ ლანგარზე სასურველი ფორმით გადაიტანეთ.

4

აცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 10 წუთით, შემდეგ შეამცირეთ ტემპერატურა 200 C-მდე და აცხვეთ კიდევ 25 წუთით, ან გადაბრაწვამდე. ბოლომდე გააგრილეთ, გახლიჩეთ და კრემით ამოავსეთ. მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ამ ნამცხვარს არაჩვეულებრივი ვიზუალიც აქვს და ფერადი ფანტელები კიდევ უფრო მადისაღმძვრელს ხდის.
ამ ნამცხვარს არაჩვეულებრივი ვიზუალიც აქვს და ფერადი ფანტელები კიდევ უფრო მადისაღმძვრელს ხდის.
ავტორი:
უგემრიელესი ნამცხვარი ვიქტორია ბისკვიტის ორი ფენითა და ხილის ჯემით.
უგემრიელესი ნამცხვარი ვიქტორია ბისკვიტის ორი ფენითა და ხილის ჯემით.
ავტორი:
ეს ნამცხვარი შოკოლადის მოყვარულებს აუცილებლად შეგაყვარებთ თავს. თამამად შეგიძლიათ მეგობრებიც დაპატიჟოთ.
ეს ნამცხვარი შოკოლადის მოყვარულებს აუცილებლად შეგაყვარებთ თავს. თამამად შეგიძლიათ მეგობრებიც დაპატიჟოთ.
ავტორი:
ვულკანივით შოკოლადის ნამცხვარი ერთგვარი პუდინგია მდნარი შოკოლადის შიგთავსით.
ვულკანივით შოკოლადის ნამცხვარი ერთგვარი პუდინგია მდნარი შოკოლადის შიგთავსით.
ავტორი: