რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ლიმონისა და ჯინჯერის ფხვიერი ნამცხვარი

მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი ლიმონის ფილების მოსამზადებლად. ჯინჯერი ამ ნამცხვარს დაუვიწყარ არომატს ანიჭებს.
მარტივი რეცეპტი უგემრიელესი ლიმონის ფილების მოსამზადებლად. ჯინჯერი ამ ნამცხვარს დაუვიწყარ არომატს ანიჭებს.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
100   გრამი დაჭრილი კარაქი
50   გრამი შაქრის პუდრა
1   ცალი დიდი ლიმონის გახეხილი კანი
8   ნაჭერი ჯინჯერი/ კოჭა
175   გრამი ფქვილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გავაცხელოთ ღუმელი 130-150 გრადუსზე და შევდგათ ჭურჭელი.

2

გასქურაზე დავდგათ ჯამი, მოვათავსოთ კარაქი და ხის კოვზით ვურიოთ, სანამ არ დარბილდება. დავამატოთ შაქარი გახეხილი ლიმნის კანთან და წვრილად დაჭრილ ჯინჯერთან ერთად და მოვურიოთ. ამ ყველაფერს დავამატოთ ფქვილი და მოვურიოთ ხელით, რათა ფაფუკი ცომი მივიღოთ. შემდეგ გახურებულ ფორმაში თანაბრად გავანაწილოთ ცომი და იმავე ტემპერატურაზე დაახლოებით 40 წუთი ვაცხოთ, სანამ ღია ოქროსფერი არ გახდება.

3

გამოცხობის შემდეგ დავჭრათ ნაჭრებად და დავტოვოთ იმავე ჭურჭელში, სანამ არ გაცივდება. ბოლოს გადმოვიტანოთ თეფშზე და დავაყროთ შაქრის პუდრა.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მარტივი და გემრიელი ნამცხვარი, რომელიც ძალიან უხდება ყავას :)
მარტივი და გემრიელი ნამცხვარი, რომელიც ძალიან უხდება ყავას :)
ავტორი:
ვულკანივით შოკოლადის ნამცხვარი ერთგვარი პუდინგია მდნარი შოკოლადის შიგთავსით.
ვულკანივით შოკოლადის ნამცხვარი ერთგვარი პუდინგია მდნარი შოკოლადის შიგთავსით.
ავტორი:
კომშის ნამცხვრის მარტივი რეცეპტი ავსტრალიური სამზარეულოდან.
კომშის ნამცხვრის მარტივი რეცეპტი ავსტრალიური სამზარეულოდან.
ავტორი:
ყველაზე გემრიელი და მარტივი დესერტი, განსაკუთრებით ჩაის მოყვარულებისათვის.
ყველაზე გემრიელი და მარტივი დესერტი, განსაკუთრებით ჩაის მოყვარულებისათვის.
ავტორი: