რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კურდღელი ბოსტნეულში

ბოსტნეულში გემრიელად მომზადებული კურდღლის კერძის რეცეპტი ჩვენი მზარეულებისგან. გემრიელად მიირთვით!
ბოსტნეულში გემრიელად მომზადებული კურდღლის კერძის რეცეპტი ჩვენი მზარეულებისგან. გემრიელად მიირთვით!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. კურდღლის ხორცი
300   გრამი პამიდორი
100   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა
30   გრამი ტომატი
100   გრამი მწვანე ბულგარული წიწაკა
100   გრამი ხახვი
15   გრამი ნიორი
2   ცალი მწვანე წიწაკა
30   გრამი ქინძი
20   გრამი მარილი
100   გრამი ზეთი
50   გრამი კარაქი
1   ჭიქა წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

კურდღელი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

2

ტაფაზე დავასხათ ზეთი, კარაქი და დავაწყოთ კურდღლის ნაჭრები. შევწვათ მსუბუქად, ორივე მხრიდან და დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ბოსტნეული. დავამატოთ ქინძი, გახეხილი ნიორი, მწვანე წიწაკა და მარილი გემოვნებით. დავახუროთ სახურავი, ჩავშუშოთ ბოსტნეული სანამ არ ჩარბილდება და წვენს არ გამოუშვებს.

3

დავამატოთ ერთი კოვზი ტომატი, ერთი ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ მომზადებული მასა. როცა წამოდუღდება, გადმოვდგათ და გადმოვიტანოთ სასურველ ჭურჭელში.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი კერძი კურდღლის ხორცის მოყვარულებს – მიირთვით ხრაშუნა პურთან და თეთრ ღვინოსთან ერთად :)
გემრიელი კერძი კურდღლის ხორცის მოყვარულებს – მიირთვით ხრაშუნა პურთან და თეთრ ღვინოსთან ერთად :)
ავტორი:
არომატული და დაუჯერებლად გემრიელი შემწვარი კურდღლის რეცეპტი.
არომატული და დაუჯერებლად გემრიელი შემწვარი კურდღლის რეცეპტი.
ავტორი: