რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კარტოფილის ბრაწულა

მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.
მარტიცი რეცეპტი კარტოფილის ბრაწულას მოსამზადებლად.

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
12   თავი მცირე ზომის ხახვი
14   ჭიქა ფქვილი
1   ცალი კვერცხი
1   ჭიქა ზეთი შესაწვავად, ან საჭიროებისამებრ
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გათალეთ კარტოფილი, გაჭერით შუაზე და გახეხეთ ბოსტნეულის სახეხზე ვიწრო ზოლების მისაღებად. შემდეგ კარგად გარეცხეთ ის ცივ, გამდინარ წყალში. ბოლოს გადაიტანეთ კარტოფილი სამზარეულოს პირსახოცზე, შეუკარით პირი და გაწურეთ ხელით. თხლად დაჭერით ხახვი და მოათავსეთ დიდი ზომის თასში. ჩაუმატეთ დაწრიტული კარტოფილი, ფქვილი და კვერცხი. გემოვნებისამებრ ჩაუმატეთ მარილი და ეს ყველაფერი კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.

2

გააცხელეთ ზეთი საშუალო ცეცხლზე, დიდ და ღრმა ტაფაზე(საჭიროა ზეთის 6-მილიმეტრიანი სისქის ფენა). გაყავით კარტოფილის მასა 4 პორციად და როდესაც ზეთი შიშხინს დაიწყებს შეუდექით მათ შებრაწვას. გააბრტყელეთ თითოეული 1,2სმ. სისქის ფენად და შეწვით ორივე მხრიდან. ბრაწულას თითოეული გვერდის კარგად შეყავისფერებას დაახლოებით 5 წუთი დაჭირდება.

3

შემწვარი ბრაწულები გადმოიღეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რომ დაიწრიტოს. გემოვნებისამებრ დაუმატეთ მარილი, პილპილი და გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და  ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.
ეს კერძი სამი თვისებით გამოირჩევა: ის გემრიელი, სწრაფად მოსამზადებელი და ძალიან ნოყიერია! იხილეთ რეცეპტი.
ავტორი:
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
გთავაზობთ თურქული ხალვის მომზადების წესს.
ავტორი:
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
მოამზადეთ და ჩააქსოვეთ მეტი შემოქმედობითობა თქვენს ყოველ კულინარიულ შედევრში :)
ავტორი:
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
არომატული და წვნიანი ქათმის მწვადი. მარინადი მისი მთავარი ინგრედიენტია. იხილეთ რეცეპტი.
ავტორი: