რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ისპანახი ბრინჯით

მოამზადეთ თოთო ისპანახის ფოთლები ბრინჯთან ერთად და მიიღეთ საუკეთესო ბერძნული სააღდგომო ლანჩი.
მოამზადეთ თოთო ისპანახის ფოთლები ბრინჯთან ერთად და მიიღეთ საუკეთესო ბერძნული სააღდგომო ლანჩი.

0:00:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
100   მლ/ლ არარაფინირებული ზეითუნის ზეთი
1   თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
500   გრამი თოთო ისპანახის ფოთლები
1   კონა წვრილად დაჭრილი კამა
300   გრამი გრძელი ბრინჯი
2   ცალი ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, დაუმატეთ ხახვი და მსუბუქად თუშეთ დარბილებამდე, ისე რომ ფერი არ შეიცვალოს. დაუმატეთ გარეცხილი და წვრილად დაჭრილი ისპანახი და კამის ნახევარი. თუშეთ მაღალ ტეემპერატურაზე, ურიეთ მუდმივად, სანამ ისპანახი არ გამოშრება და სითხე სრულად არ აორთქლდება.

2

შეურიეთ ბრინჯი, 600 მლ წყალი და აადუღეთ. დაუწიეთ გაზქურას და ადუღეთ ძალიან დაბალ ტემპერატურაზე. ქვაბს თავსახური მჭიდროდ დააფარეთ და ადუღეთ 25-30 წუთით ან ბრინჯის მოხარშვამდე და წყლით გაჯერებამდე. 15 წუთის შემდეგ მოურიეთ და საჭიროების შემთხვევაში კარგად მოსახარშად ცოტაოდენი წყალი დაუმატეთ.

3

როცა ბრინჯი მოიხარშება, შეურიეთ დარჩენილი კამა, კარგად შეაზავეთ, მოასხურეთ ლიმონის წვენი და გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ყველა ქვეყანას პასკის განსხვავებული რეცეპტი აქვს. გთავაზობთ ბერძნული სააღდგომო პურის რეცეპტს.
ყველა ქვეყანას პასკის განსხვავებული რეცეპტი აქვს. გთავაზობთ ბერძნული სააღდგომო პურის რეცეპტს.
ავტორი:
გამომცხვარი სოკო ბოსტნეულთან ერთად რუმინული ტრადიციული სააღდგომო რეცეპტია.
გამომცხვარი სოკო ბოსტნეულთან ერთად რუმინული ტრადიციული სააღდგომო რეცეპტია.
ავტორი:
უგემრიელესი სააღდგომო რეცეპტი, რომელიც, იმედი გვაქვს, დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
უგემრიელესი სააღდგომო რეცეპტი, რომელიც, იმედი გვაქვს, დაიმსახურებს თქვენს მოწონებას.
ავტორი:
თქვენი სააღდგომო სუფრის მშვენება – უგემრიელესი ნამცხვარი, რომელიც პირველივე დანახვისთანავე მოგხიბლავთ.
თქვენი სააღდგომო სუფრის მშვენება – უგემრიელესი ნამცხვარი, რომელიც პირველივე დანახვისთანავე მოგხიბლავთ.
ავტორი: