რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბურგერი

მოამზადეთ ბურგერები ძალიან მარტივად და გემრიელად ამ რეცეპტის დახმარებით.
მოამზადეთ ბურგერები ძალიან მარტივად და გემრიელად ამ რეცეპტის დახმარებით.

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
700   გრამი საქონლის მჭლე ფარში
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
8   ნაჭერი ჩედარი
4   ცალი ბურგერის პური
სალათის ფურცლები
დაჭრილი პომიდორი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ თასში მოათავსეთ ფარში და მოაყარეთ ½ ჩ/კ მარილი. კარგად აურიეთ და 4 გუნდად დაყავით. თითოეული გუნდა ისე გააბრტყელეთ, რომ 10 სმ სიგრძის და 2 სმ სისქის კატლეტი მიიღოთ. თითოეულ კატლეტზე, ცენტრში, ცერა თითით გააკეთეთ ჩაღრმავება, რათა გრილზე შეწვისას არ ამოიბურცოს.

2

გააცხელეთ გრილი მაღალ ტემპერატურაზე. კატლეტები მარილითა და პილპილით შეაზავეთ. წვით დაახლოებით 3–5 წუთით. გადმოაბრუნეთ და წვით მეორე მხარეს კატლეტების გამყარებამდე, დაახლოებით 3–5 წუთით. სურვილისამებრ, წვის პროცესში, ბოლო ორი წუთის განმავლობაში თითოეულ კატლეტს ყველის ორი თხელი ნაჭერი დააწყვეთ და ერთჯერადი ალუმინის ლანგარი დააფარეთ, რომ ყველი დადნეს.

3

გადაიტანეთ კატლეტები სეზამის მარცვლებიან ბურგერის პურზე. თავზე დაალაგეთ სალათის ფურცელი და პომიდორი. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მადისაღმძვრელი გრილზე შემწვარი ქათმის ბურგერები  პიკნიკების სეზონისათვის :)
მადისაღმძვრელი გრილზე შემწვარი ქათმის ბურგერები პიკნიკების სეზონისათვის :)
ავტორი:
ნამდვილი ბურგერის პურის ნამდვილი რეცეპტი :)
ნამდვილი ბურგერის პურის ნამდვილი რეცეპტი :)
ავტორი:
ჰოთ–დოგის მარტივი რეცეპტი – მოამზადეთ და წაიღეთ პიკნიკზე :)
ჰოთ–დოგის მარტივი რეცეპტი – მოამზადეთ და წაიღეთ პიკნიკზე :)
ავტორი:
ჩვენი საყვარელი ჰამბურგერი სახლშიც შეგვიძლია მოვამზადოთ :)
ჩვენი საყვარელი ჰამბურგერი სახლშიც შეგვიძლია მოვამზადოთ :)
ავტორი: