რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმის ბურგერი

მადისაღმძვრელი გრილზე შემწვარი ქათმის ბურგერები პიკნიკების სეზონისათვის :)
მადისაღმძვრელი გრილზე შემწვარი ქათმის ბურგერები  პიკნიკების სეზონისათვის :)

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

სურვილისამებრ, შეგიძლიათ ბურგერებს დაუმატოთ თხლად დაჭრილი პომიდორი და სალათის ფურცლები.

რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი მწიფე ავოკადო
1   ს/კ ლიმონის წვენი
1   ს/კ კარაქი
1   ცალი დიდი ხახვი
4   ცალი ქათმის ნახევარი ფილე
მარილი და პილპილი გემოვნებით
4   ცალი ბურგერის პური
4   ს/კ მაიონეზი
4   ნაჭერი ყველი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პატარა თასში აურიეთ დაჭრილი ავოკადო და ლიმონის წვენი. დაფარეთ წყლით და გადადგით. წინასწარ გააცხელეთ გრილი და ცხაურს ზეთი მოუსვით.

2

საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე გააცხელეთ კარაქი. ჩაყარეთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი. თუშეთ შებრაწვამდე და კარამელიზებამდე.

3

კანგაცლილი და უძვლო ქათმის ფილეს ნახევრები მარილითა და პილპილით შეაზავეთ. მოათავსეთ გრილზე და წვით დაახლოებით 5 წუთით თითოეულ მხარეს. დაალაგეთ ბურგერის პურები გრილზე და დაბრაწეთ.

4

ბურგერის პურებზე მაიონეზი გადაუსვით, შემდეგ შეწვარი ფილე დაადეთ, მოალაგეთ კარამელიზებული ხახვის რგოლები, ყველი და ავოკადო. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ნამდვილი ბურგერის პურის ნამდვილი რეცეპტი :)
ნამდვილი ბურგერის პურის ნამდვილი რეცეპტი :)
ავტორი:
ჰოთ–დოგის მარტივი რეცეპტი – მოამზადეთ და წაიღეთ პიკნიკზე :)
ჰოთ–დოგის მარტივი რეცეპტი – მოამზადეთ და წაიღეთ პიკნიკზე :)
ავტორი:
ალბათ ბურგერებზე ყველა გიჟდებით, ეს ბურგერი კი ყველაზე გემრიელი და ყველაზე მარტივად გასაკეთებელია.
ალბათ ბურგერებზე ყველა გიჟდებით, ეს ბურგერი კი ყველაზე გემრიელი და ყველაზე მარტივად გასაკეთებელია.
ავტორი:
მოამზადეთ ბურგერები ძალიან მარტივად და გემრიელად ამ რეცეპტის დახმარებით.
მოამზადეთ ბურგერები ძალიან მარტივად და გემრიელად ამ რეცეპტის დახმარებით.
ავტორი: