რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბროკოლისა და ჩედარის წვნიანი

ბროკოლისა და ჩედარის ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი მთელი ოჯახისათვის :)
ბროკოლისა და ჩედარის ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი მთელი ოჯახისათვის :)

0:30:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი დაჭრილი ხახვი
4   თავი დაკეპილი ნიორი
1   ს/კ კარაქი
3   ს/კ ფქვილი
4   ჭიქა ბულიონი
4   ჭიქა დაბალცხიმიანი რძე
340   გრამი ბროკოლის ყვავილები
1   ჩ/კ ზღვის მარილი
12   ჩ/კ კაიენის წიწაკა
14   ჩ/კ დაფქული ჯავზი
2 12   ჭიქა გახეხილი ჩედარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გაზქურაზე საშუალო ტემპერატურაზე მოათავსეთ დიდი ქვაბი. დაუმატეთ კარაქი, ხახვი და ნიორი. თუშეთ 3–4 წუთით დარბილებამდე. შეურიეთ ფქვილი და კარგად მოურიეთ.

2

ჩაასხით ბულიონი (ქათმის ან ბოსტნეულის) და რძე. დაუმატეთ ბროკოლის ყვავილები, მარილი, კაიენის წიწაკა და ჯავზი. აადუღეთ, შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთით ბროკოლის დარბილებამდე.

3

ბოლოს შეურიეთ ყველი ჩედარი. მოურიეთ და როცა ყველი დადნება წვნიანიც გასქელდება. გადმოდგით გაზქურიდან და გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
საუკეთესო წვნიანი რძით – სწრაფი და მარტივი სადილი.
საუკეთესო წვნიანი რძით – სწრაფი და მარტივი სადილი.
ავტორი:
ყველაზე გამორჩეული სუპი კარტოფილითა და ლორით, რაც კი ოდესმე გაგისინჯავთ. დააგემოვნეთ :)
ყველაზე გამორჩეული სუპი კარტოფილითა და ლორით, რაც კი ოდესმე გაგისინჯავთ. დააგემოვნეთ :)
ავტორი:
წვნიანის რეცეპტები არასდროსაა საკმარისი. კიდევ ერთი უგემრიელესი წვნიანის რეცეპტი კულინარიაზე. მოამზადეთ ახალი კერძი :)
წვნიანის რეცეპტები არასდროსაა საკმარისი. კიდევ ერთი უგემრიელესი წვნიანის რეცეპტი კულინარიაზე. მოამზადეთ ახალი კერძი :)
ავტორი:
წვნიანი კარტოფილითა და გახეხილი ყველით – განსხვავებული და გემრიელი წვნიანი.
წვნიანი კარტოფილითა და გახეხილი ყველით – განსხვავებული და გემრიელი წვნიანი.
ავტორი: