რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ღორის ხორცი სოუსში

კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.

1:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი ღორის ხორცის ნაჭერი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
დაფქული ჩილი
1   ჭიქა ფქვილი
2   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
14   ჭიქა მცენარეული ზეთი
3   ს/კ მცენარეული ზეთი
2   ცალი საშუალო ხახვი
2   ს/კ კარაქი
1 12   ჭიქა ქათმის ბულიონი
14   ჭიქა სქელი ნაღები
დაჭრილი ოხრახუში მოსართავად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ღორის ხორცის ნაჭრები(ძვლიანი) ყველა მხრიდან მარილითა და პილპილით შეაზავეთ.

2

თასზე აურიეთ ფქვილი, ნივრის ფხვნილი და დაფქული ჩილი. ხორცის ნაჭრები ფქვილის ნაზავში ამოავლეთ. დარჩენილი ფქვილი გადაინახეთ.

3

საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ღრმა ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. ხორცის ნაჭრები თითოეულ მხარეს 4–5 წუთით წვით. გადაიტანეთ თეფშზე. მოასუფთავეთ ტაფა.

4

შეამცირეთ ტემპერატურა, დაასხით დარჩენილი ზეთი და დაუმატეთ თხლად დაჭრილი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და თუშეთ დაბალ ტემპერატურაზე ძალიან დარბილებამდე, დაახლოებით 15–20 წუთით. დაუმატეთ კარაქი, დაელოდეთ გადნეს და მოაყარეთ გადანახული 2 ს/კ ფქვილის ნაზავი. თუშეთ დაახლოებით 1 წუთით. შეურიეთ ქათმის ბულიონი და არაჟანი. აადუღეთ. ადუღეთ 5 წუთით სოუსის შესქელებამდე.

5

ხორცის ნაჭრები ტაფაშივე ჩააბრუნეთ და ადუღეთ ხორცის მოხარვამდე, დაახლოებით 10 წუთით. მორთეთ დაჭრილი ოხრახუშით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
ავტორი:
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
ავტორი: