რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ღორის სუკი მდოგვით

შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.
შეწვით ღორის სუკი გემრიელად – მარცვლოვანი მდოგვით, ნივრითა და სხვადასხვა სანელებლებით.

1:15:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. ღორის სუკი(უძვლო)
3   კბილი დაკეპილი ნიორი
2   ს/კ მარცვლოვანი მდოგვი
1   ს/კ დაჭრილი როზმარინი
1   ჩ/კ დაჭრილი ქონდარი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
როზმარინის ფოთლები
3   ს/კ გამდნარი კარაქი
1   ს/კ ყავისფერი შაქარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. დააფინეთ პერგამენტი 22X33 სმ ზომის ლანგარს და ზემოდან მოათავსეთ რკინის ცხაური (წვისას გამოყოფილი წვენი ლანგარში დაგროვდება).

2

პატარა თასში აურიეთ ნიორი, მდოგვი, როზმარინი, ქონდარი, 1 ½ ჩ/კ მარილი და ახლად დაფქული შავი პილპილი. მიღებული ნაზავი ხორცს ყველა მხრიდან კარგად შეაზილეთ და ბრტყელი მხრით საცხობ ლანგარზე მოათავსეთ. წვით 30 წუთით, შემდეგ ხორცი სწრაფად გადაატრიალეთ და წვით დამატებით 20 წუთით.

3

გამდნარი კარაქი და ყავისფერი შაქარი თასში აურიეთ და ფუნჯით სუკის ნაჭერს წაუსვით. წვით კიდევ 2 წუთით.

4

დაჭრამდე 10 წუთით გააგრილეთ. დაჭერით 1 სმ სისქის ნაჭრებად. მიირთვით თბილი თავისივე წვენთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
იხილეთ ყველაზე პოპულარული ავტორის, მარიეტას რეცეპტი ღორის კანჭის გემრიელად შესაწვავად.
ავტორი:
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
შემწვარი ღორის ხორცი უგემრიელესი სოუსით – არომატული სადილი მთელი ოჯახისათვის!
ავტორი:
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი რეცეპტი ღორის ხორცის გემრიელად მოსამზადებლად.
ავტორი:
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
რბილი, წვნიანი და არომატული შემწვარი სუკის რეცეპტი მთელი ოჯახისათვის.
ავტორი: