რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სუში ორაგულით

სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.
სუში იაპონური სამზარეულოს მარგალიტია. გთავაზობთ რეცეპტს სუშის ორაგულით მოსამზადებლად.

0:40:00
16 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ჭიქა სუშის ბრინჯი
1   ს/კ ბრინჯის ძმარი
4   ცალი ნორის ფურცელი
12   ცალი ავოკადო
105   გრამი ორაგული (ქილის)
12   ცალი სიგრძეზე დაჭრილი კიტრი
1   ცალი გახეხილი სტაფილო
სოიოს სოუსი მისართმევად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მაღალ ტემპერატურაზე ქვაბში მოათავსეთ ბრინჯი და 1 ½ ჭიქა ცივი წყალი. დააფარეთ და აადუღეთ. შეამცირეთ ტემპერატურა და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთით, ან ბრინჯის მოხარშვამდე და წყლის შეწოვამდე. გადმოდგით გაზქურიდან და გააჩერეთ 5 წუთით.

2

ბრინჯი და ძმარი თასში მოათავსეთ და კარგად აურიეთ. ბოლომდე გააგილეთ და თან მუდმივად ურიეთ.

3

1 ცალი ნორის ფურცელი პრიალა მხრით ქვემოთ სპეციალურ ბამბუკის დასაფენზე მოათავსეთ. ბრინჯის ნაზავი და დანარჩენი ინგრედიენტები 4 თანაბარ ნაწილად გაყავით. სველი ხელებით ბრინჯის ნაზავის ¼ ნაწილი ნორის ფურცელზე გადაიტანეთ და 3 სმ სიგანეზე კიდეები ცარიელი დატოვეთ. ბრინჯზე, თქვენკენ, სიგრძეზე დაჭრილი ავოკადოს ¼ ნაწილი დაალაგეთ. ¼ დაქუცმაცებული ორაგულის ფილე, სიგრძეზე დაჭრილი კიტრის და გახეხილი სტაფილოს მეოთხედი ნაწილი ავოკადოს გვერდით მოათავსეთ. ბამბუკის დასაფენით სუში მჭირდოდ გადაახვიეთ. გაიმეორეთ მსგავსად დარჩენილი ინგრედიენტებით.

4

თითოეული ხვეულა 4 ნაწილად დაჭერით. შემოახვიეთ შესაფუთი ცელოფანი. მიითვით სოიოს სოუსთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.
მოამზადეთ ბრინჯი განსხვავებულად ამ იაპონური რეცეპტის მიხედვით.
ავტორი:
იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)
იაპონური სამზარეულოს მოყვარულებო დააგემოვნეთ გემრიელი კერძი ამომავალი მზის ქვეყნიდან :)
ავტორი:
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
მოაწყვეთ უგემრიელესი იაპონური კულინარიის საღამო თქვენს სამზარეულოში და ასიამოვნეთ ოჯახი!
ავტორი: