რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

საზაფხულო ბოსტნეულის წვნიანი

ჯანსაღი საზაფხულო სუპი, რომელიც გაჯერებულია C ვიტამინით.
ჯანსაღი საზაფხულო სუპი, რომელიც გაჯერებულია C ვიტამინით.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ს/კ ზეითუნის ზეთი
2   ცალი დაჭრილი პრასი
2   ღერი დაჭრილი ნიახური
2   ცალი ყაბაყი
4   კბილი დაკეპილი ნიორი
1   ლიტრი ბოსტნეულის ბულიონი
250   გრამი დაჭრილი ბაღის სატაცური
100   გრამი ახალი ან გაყინული ბარდა
200   გრამი ორმაგად გარჩეული ცერცვი
ცოტაოდენი რეჰანი
ქერქიანი პური მისართმევად
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდ ქვაბში გააცხელეთ ზეთი, დაუმატეთ პრასი და ნიახური, თუშეთ დარბილებამდე, 8 წუთით. დაუმატეთ ოთხად გაყოფილი და სიგრძეზე დაჭრილი ყაბაყი და ნიორი. თუშეთ კიდევ 5 წუთით.

2

დაასხით ბულიონი, დააფარეთ სახურავი და ადუღეთ დაბალ ტემპერატურაზე, 10 წუთით. დაუმატეთ სატაცური, ბარდა, ცერცვი, და ხარშეთ კიდევ 4 წუთით, სრულად მოხარშვამდე. შეურიეთ დაჭრილი რეჰანი და კარგად შეანელეთ. მოაყარეთ ცოტა რეჰანის ფოთლები და მიირთვით პურთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
კიდევ ერთი მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე გემრიელი სამარხვო კერძის მოსამზადებლად.
კიდევ ერთი მარტივი რეცეპტი კულინარიაზე გემრიელი სამარხვო კერძის მოსამზადებლად.
ავტორი:
ბოტსნეულით გაჯერებული სუპი, რომელიც თქვენს დიეტას მეტად გემრიელს გახდის. გაალამაზეთ ოხრახუშით.
ბოტსნეულით გაჯერებული სუპი, რომელიც თქვენს დიეტას მეტად გემრიელს გახდის. გაალამაზეთ ოხრახუშით.
ავტორი:
ყველაზე გემრიელი კარტოფილის წვნიანის რეცეპტი უკვე კულინარიაზეა! შეგიძლიათ დაუმატოთ სასურველი ინგრედიენტებიც.
ყველაზე გემრიელი კარტოფილის წვნიანის რეცეპტი უკვე კულინარიაზეა! შეგიძლიათ დაუმატოთ სასურველი ინგრედიენტებიც.
ავტორი:
კარტოფილის წვნიანი ყველი ჩედერითა და ბეკონით საუკეთესო სუპია ზამთრის ცივი დღეების გასათბობად.
კარტოფილის წვნიანი ყველი ჩედერითა და ბეკონით საუკეთესო სუპია ზამთრის ცივი დღეების გასათბობად.
ავტორი: