რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ნესვის მილქშეიქი

ზაფხულია, ცხელა, ნესვიც დამწიფდა და მისგან გემრიელი გამაგრილებელი სასმელის გაკეთებაც მარტივად შეგვიძლია :)
ზაფხულია, ცხელა, ნესვიც დამწიფდა და მისგან გემრიელი გამაგრილებელი სასმელის გაკეთებაც მარტივად შეგვიძლია :)

0:10:00
3 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი პატარა ნესვი
2   ჭიქა რძე
შაქარი ან თაფლი გემოვნებით
ვანილი (სურვილისამებრ)
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ნესვი გათალეთ და დაჭერით.

2

დაჭრილი ნესვი, შაქარი/თაფლი, ვანილი და რძე ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე დააბლენდერეთ.

3

მიღებული მილქშეიქი მავივარში გააცივეთ და მიირთვით ცივი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ და მიირთვით მეგობრებთან ერთად!
მოამზადეთ და მიირთვით მეგობრებთან ერთად!
ავტორი:
შემატეთ თქვენს კვებით რაციონს კენკროვანი ხილი და გახადეთ ყოველი საზაფხულო საუზმე იდეალური!
შემატეთ თქვენს კვებით რაციონს კენკროვანი ხილი და გახადეთ ყოველი საზაფხულო საუზმე იდეალური!
ავტორი:
მზადდება მარტივად და აგრილებს გემრიელად. ნუ მოაკლებთ თავს ამ სიამოვნებას!
მზადდება მარტივად და აგრილებს გემრიელად. ნუ მოაკლებთ თავს ამ სიამოვნებას!
ავტორი: