რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მარწყვის ლიმონათი

გიყვართ მარწყვი? გინდათ გაგრილება? მარწყვის გამაგრილებელი ლიმონათი თქვენი ოჯახის საყვარელი სასმელი გახდება!
გიყვართ მარწყვი? გინდათ გაგრილება? მარწყვის გამაგრილებელი ლიმონათი თქვენი ოჯახის საყვარელი სასმელი გახდება!

0:00:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
2   ჭიქა წყალი
1   ჭიქა შაქარი
1   ს/კ ლიმონის ცედრა
1   ჭიქა ლიმონის წვენი
2   ჭიქა შუაზე გაჭრილი მარწყვი
ყინულის ნატეხები
2   ჭიქა გაზიანი წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

საშუალო ზომის ქვაბში დუღილამდე მიიყვანეთ შაქრიანი წყალი. შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და ადუღეთ. თან ურიეთ, რომ შაქარი კარგად გაიხსნას. ჩაუმატეთ ლიმონის ცედრა და წვენი, მოურიეთ და გადადგით ცეცხლიდან. დაელოდეთ, სანამ კარგად არ გაცივდება და შემდეგ გადაწურეთ.

2

ბლენდერში გათქვიფეთ გარეცხილი, ყუნწმომძვრალი და შუაზე გაჭრილი მარწყვები. მიღებული მარწყვის პიურე ჩაუმატეთ ტკბილ სიროფს და კარგად შეურიეთ. შედგით მაცივარში და კარგად გააცივეთ.

3

სურვილის შემთხვევაში, ცივ ლიმონათს ჩაუმატეთ გაზიანი წყალი და კარგად შეურიეთ. ჩაყარეთ ჭიქებში ყინულის ნატეხები, დაასხით ლიმონათი, მორთეთ პიტნის ფოთლებით და მთლიანი მარწყვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
უმარტივესი, გემრიელი და სასარგებლო გამაგრილებელი საშუალება ცხელი ზაფხულის დღეებისთვის.
უმარტივესი, გემრიელი და სასარგებლო გამაგრილებელი საშუალება ცხელი ზაფხულის დღეებისთვის.
ავტორი:
უმარტივესი და საუკეთესო გამაგრილებელი სასმელი ზაფხულის ცხელი დღეებისათვის :)
უმარტივესი და საუკეთესო გამაგრილებელი სასმელი ზაფხულის ცხელი დღეებისათვის :)
ავტორი:
სახლში მომზადებული ჯანსაღი და სასარგებლო კიტრის ლიმონათი – გაგრილდით გემრიელად!
სახლში მომზადებული ჯანსაღი და სასარგებლო კიტრის ლიმონათი – გაგრილდით გემრიელად!
ავტორი: