რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

მადისაღმძვრელი ჭარხალი ტყემლით

გემრიელი სამარხვო კერძის რეცეპტი მარიეტასგან, რომელიც მადისაღმძვრელია და ადვილია მოსამზადებლად.
გემრიელი სამარხვო კერძის რეცეპტი მარიეტასგან, რომელიც მადისაღმძვრელია და ადვილია მოსამზადებლად.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
ჭარხალი
ტყემალი
ხახვი
ცოცხალი ქინძი
ნიორი
ძმარი
ქონდარი
უცხო სუნელი
ქინძის სუნელი
მრილი, პილპილი, წიწაკა
მომჟავო ჯემი ან მურაბის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ და მოვხარშოთ (ნახარში დაგვჭირდება). როდესაც მოიხარშება, გავფცქვნათ და დავჭრათ ჭარხლის ფიგურული საჭრელით.

2

ცოტაოდენი ჭარხლის ნახარში ჩავასხათ ემალის ქვაბში, ჩავამატოთ ბლომად ტყემალი, ცოცხალი ქინძი, ცოტა ქონდარი, უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი, მარილი, წიწაკა, პილპილი და ცოტაოდენი ძმარი. ასევე ჩავაჭყლიტოთ რამოდენიმე კბილი ნიორი და დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ბოლოს ჩავუმატოთ შინდის ან ალუბლის ჯემი/წვენი. ეს ყველაფერი კარგად გავხსნათ, და გემო გავუსინჯოთ, მოტკბო-მომჯავო გემო უნდა ჰქონდეს.

3

ბოლოს ჩავაწყოთ მოხარშული ჭარხალი და ამოვურიოთ. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სამარხვო და გემრიელი წიწიბურის კატლეტების მომზადება ძალიან მარტივია. მოამზადეთ და დააგემოვნეთ.
სამარხვო და გემრიელი წიწიბურის კატლეტების მომზადება ძალიან მარტივია. მოამზადეთ და დააგემოვნეთ.
ავტორი:
გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი კრტოფილის კერძი განსაცვიფრებელი არომატითა და ხრაშუნა კანით.
გემრიელი და ადვილად მოსამზადებელი კრტოფილის კერძი განსაცვიფრებელი არომატითა და ხრაშუნა კანით.
ავტორი:
მარტივი რეცეპტი კარტოფილის ძალიან გემრიელად მოსამზადებლად მარიეტასგან. მოამზადეთ და ისიამოვნეთ!
მარტივი რეცეპტი კარტოფილის ძალიან გემრიელად მოსამზადებლად მარიეტასგან. მოამზადეთ და ისიამოვნეთ!
ავტორი:
ძალიან მარტივი და ადვილად მოსამზადებელი ვეგეტარიანული ფრეშ სალათის რეცეპტი. არ შეიცავს გლუტენისს.
ძალიან მარტივი და ადვილად მოსამზადებელი ვეგეტარიანული ფრეშ სალათის რეცეპტი. არ შეიცავს გლუტენისს.
ავტორი: