რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

„ლედის თითები“

ნაყიდს შინ მომზადებული სჯობს :) გამოაცხვეთ და დაიხმარეთ დესერტების მომზადებაში.
ნაყიდს შინ მომზადებული სჯობს :) გამოაცხვეთ და დაიხმარეთ დესერტების მომზადებაში.

0:20:00
48 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი კვერცხი, დაცალკევებული
23   ჭიქა თეთრი შაქარი
78   ჭიქა ფქვილი
12   ჩ/კ გამაფხვიერებელი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 205 C-ზე. 43X30 სმ ზომის საცხობ ლანგარს დააფინეთ პერგამენტი. საკონდიტრო კრემის ტომარას 1 სმ–იანი მრგვალი მოსართავი ფორმა მოარგეთ.

2

ცილა და გული დააცალკევეთ. ცილა თასში მოათავსეთ და თქვიფეთ გამყარებამდე. ნელ–ნელა დაუმატეთ 2 ს/კ შაქარი და განაგრძეთ თქვეფა. სხვა თასში ათქვიფეთ კვერცხის გული და დარჩენილი შაქარი. თქვიფეთ გასქელებამდე და ღია ფერის მასის მიღებამდე.

3

ფქვილი და გამაფხვიერებელი ერთად გაცერით. ცილის ნაზავის ნახევარი გულის ნაზავში შეურიეთ. დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და გამაფხვიერებელი და დარჩენილი ცილა. ნაზავი კრემის ტომარაში გადაიტანეთ და წინასწარ გამზადებულ საცხობ ლანგარზე „ლედის თითების“ ფორმით მოასხით. ახცვეთ 8 წუთით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თქვენ მიერ მომზადებული გიგანტური და ფუმფულა ორცხობილები ყველას შეუყვარდება :)
თქვენ მიერ მომზადებული გიგანტური და ფუმფულა ორცხობილები ყველას შეუყვარდება :)
ავტორი:
კულინარია გირჩევთ: ალფახორეს – ორცხობილები სამხრეთ ამერიკიდან.
კულინარია გირჩევთ: ალფახორეს – ორცხობილები სამხრეთ ამერიკიდან.
ავტორი:
გოგრის უგემრიელესი ორცხობილები ჰაეროვანი კრემით.
გოგრის უგემრიელესი ორცხობილები ჰაეროვანი კრემით.
ავტორი:
გარგარის ორცხობილების მარტივი რეცეპტი. მიირთვით საუზმეზე ან ჩაისთან ერთად :)
გარგარის ორცხობილების მარტივი რეცეპტი. მიირთვით საუზმეზე ან ჩაისთან ერთად :)
ავტორი: